Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

A bad thing?



  Σενάριο:Ιδανικά σε έναν ιδανικό κόσμο διαλέγω ζωή και επάγγελμα,ιδανικά και αυτά.Εαν δεν γουστάρω να δουλεύω γίνεται...ιδανικά πάντα μιλάμε.Εγώ όμως θα διαλέξω 2 επαγγέλματα, το καθένα ξεχωριστά η ακόμα καλύτερα το ένα απόρροια του άλλου.


  Νάμπερ 1. Σύζυγος πλουσίου,μα τι λέω, πάμπλουτου, και μην ανησυχείτε για μένα..δεν θα βαριέμαι καθόλου.Θα ξυπνώ το πρωί θα τρώω το καταπέτασμα,θα κάνω λιποδιαλυτικό μασάζ, θα πίνω τον καφέ μου και θα γράφω καμιά μαλακία ή θα ζωγραφίζω.Μετά θα κάνω Πιλάτες με εναν όμορφο γυμναστή,θα κάνω μαλλιά-μανικιούρ-πεντικιούρ,ψώνια,ξύσιμο,βόλτες,ξύσιμο,κουτσομπολιό,χάζι,ξύσιμο και last but not least φιλανθρωπίες χρυσά μου! 


     Επειδή όμως αυτό κάποια στιγμή θα το βαρεθώ(εδώ βαριόμουν που τα έγραφα) σαν έξυπνη και δραστήρια κοπέλα καλό θα ήταν να κάνω και κάνα επαγγελματικό άνοιγμα.Και ταράαααα Νάμπερ 2 θα γίνω παραγωγός ταινιών πορνό και όχι μόνο,θα γράφω εγώ η ίδια τα σενάρια(για θυμηθείτε πιο πάνω που σας είπα οτι θα γράφω ενόσω πίνω τον καφέ μου) ,με ιδιαίτερη εμμονή στις παραποιήσεις ταινιών της Disney και χαρακτήρων των αδελφών Άντερσεν. 


    'Εχω εναν προβληματισμό όμως και θα τον μοιραστώ μαζί σας.Φοβάμαι πως επειδή θα παρευρίσκομαι στα γυρίσματα είτε θα καταλήξω σεξομανής είτε θα πάθω ανοσία στον ερωτισμό και ούτε με σφαίρες δεν θα ανάβω.Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο δεν έχω βρεί ακόμα απάντηση και μάλλον θα είναι ρίσκο.


    Αλλά να μου πεις και οι μάγειρες,για παράδειγμα, το ίδιο δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθουν;Όλο φαί φαί φαί ή τα τρως όλα ή κάθεσαι και αναλύεις το πιάτο της φίλης σου που σου κάνει το τραπέζι! Για φαντάσου να μου κάνει εμένα κάποιος (ξέρει αυτός ποιος είναι) το κρεβάτι και να του λέω "μμμ άλλαξε την έκφρασή σου,γίνε πιο σκληρός και σφήξου γαμώ τη πουτάνα μου να φανούν οι κοιλιακοί σου!τι σε πληρώνω;;;"


   Πραγματικά μη σας κάνει εντύπωση που θα ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά,δεν σημαίνει ότι είμαι πορνογκόμενα,απλώς έχω ιδέες και θέλω να τις διοχετεύσω.Επίσης έχω δει πολλές τσόντες που δεν αξίζουν και έχω άποψη οπότε εαν είχα τα λεφτά αυτό θα έκανα.Τσόντες. Είδατε; Δεν λέω να το κάνω για να βγάλω λεφτά...να τα χω απο πριν...γιατί όταν κυνηγάς  τα λεφτά,χάνεις την ποιότητα(!)


  Μμμμ που στε;Μην αρχίσετε τα "και εγώ έχω δει πολλές εγχειρήσεις στην τιβί αλλά δεν έπιασα το νυστέρι" ή "έχω δει πολλά σπίτια στη ζωή μου,θες να σου σχεδιάσω το δικό σου;" κλπ κλπ. Για γαμήσια μιλάμε όχι για καμιά επιστήμη και εννοείται θα προσλάβω ειδικούς για τα πάντα!Άλλωστε για έναν ιδανικό κόσμο μιλάω που ο καθένας θα ήταν και ό,τι δήλωνε!




 υστερΙόγραφο: Δεν θα παραλείψω την ασφάλεια των πρωταγωνιστών μου,θα γίνονται συνέχεια εξετάσεις για HIV...επίσης πιστεύω ότι θα επιβάλλω το προφυλακτικό,έτσι για να μπαίνουν και αυτά στις φαντασιώσεις και να τα χρησιμοποιούν όλοι αυθόρμητα. Να εννοείται ρε πούστη μου ότι θα φορεθεί!


υστερΙόγραφο πάλι : τις φιλανθρωπίες θα τις συνεχίσω και ας ξυνίσει η Όουπρα Γουίνφρευ ( γιατί στην Αμερική θα παράγω,δεν σας το πα ε;) , δεν θα γουστάρει μια γυναίκα "της τσόντας" (πως λέμε "της τέχνης") να την κοντράρει στις φιλανθρωπίες! Αμ Όουπρα μου, αυτά έχει η πουτάνα η ζωή!

41 σχόλια:

ephee είπε...

Ιδανικά πάντα, άμα τα πιάσεις τα ιδανικά να με πάρεις να σου σχεδιάσω το σπίτι. (σοβαρολογώ!)
Έχω ένα σχέδιο από πλεξιγκλας και ατσάλι έτοιμο στα κιτάπια, ότι πρέπει για σκηνικό τσόντας!
Πλάνο από την οροφή δεν παίζει πουθενά αλλού. Θα τους πάρουμε τα σώβρακα!

..και πίσω στην πραγματικότητα, θα τα βάλουμε στο πλυντήριο...

Я верю в Сталина είπε...

Μμμμμμμμμμμναι.

Εγώ έχω δεί πολλές εγχειρήσεις κι έχω πιάσει και νυστέρι... χοχοχοχοχοχο

Flonsavardu είπε...

όλα καλά, αλλά όχι ρε μαλάκα προφυλακτικό στις τσόντες. είπαμε.

Flonsavardu είπε...

α, και αν πληρώνεις καλά θα σου έρθω για πρωταγωνίστρια.

Flonsavardu είπε...

ή έστω για βοηθός σκηνοθέτη. εντάξει, δεν κάνω άλλο σχόλιο τώρα.

kathysteras είπε...

Βρε τα έχω πει εγώ ότι στις amateur ελληνικές τσόντες είναι τα λεφτά αλλά κανένας δεν με παίρνει σοβαρά.

Ωραία εγώ θα έρθω για σκηνοθέτης απλά θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο για την οπτική σου μήπως βρούμε σημαντικές διαφορές με την δική μου. Για τα προφυλακτικά σαν παράδειγμα ενίσταμαι και 'γω. Δεν βάζω σε ταινία μου τέτοια πράγματα .

alterMode είπε...

χαχαχαχαχα
Ψηφίζω με τη μια Νάμπερ τού!
Πες μου μόνο οτι στον ιδανικά ιδανικό σου κόσμο δεν θα βάλεις πρωταγωνιστή σου τον Chris Isaak!!!

Vangel Greko είπε...

Πειράζει που διαφωνώ με τις απόψεις σας για τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ;

Ναι ΟΚ, θέλετε απελευθερωμένο έρωτα/σεξ αλλά μήπως και μέσα από τέτοιες ταινίες διαδίδονται μηνύματα & υπάρχει κόσμος που τις μιμείται;

Τα σέβη μου & έχεις πολύ χιούμορ & είσαι ετυμόλογη μπορώ να πω!!

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Εναλλακτικά μπορείς να γίνεις σύζυγος πρωθυπουργού. Θα τα έχεις όλα όσα θες και δυο δίδυμα μπόνους. Το ένα θα το βαφτίσω εγώ γιατί ο δικός μου καημός είναι να γίνω κουμπάρα πρωθυπουργού!

Φιλιάααααα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειν κακο!

Αντιθετως θα ελεγα πρωτοποριακο!!!

Αντε και καλη αρχη

::)))

the BluElephant είπε...

στανταρια το δεύτερο... να μην δίνεις και σε κανένα τον λόγο... για το τι κάνεις που είσαι

αλλά πάνω από όλα... η ποιότητα και οι όροι ασφαλείας!! χεχεχχε

Ανώνυμος είπε...

οχου καλή μου,
το να γίνεις σεξομανής προφανώς και δεν πειράζει

το να το βαρεθείς το άθλημα πειράζει και παραπειράζει

μμμ

διλλήματα

ο Κυρ Αντρεας είπε...

...(tips)
για το πρωτο,βρες καλο δικηγορο και φτιαξε ενα καλο προγαμιαιο συμβολαιο
για το δευτερο ,μην πας αμερικη(μεγαλος συναγωνισμος)καντην εδω την δουλεια .Δωσε και λιγο "εθνικο χαρακτηρα" να γουσταρουμε...ξερεις κανα τσολια,τιποτις ρατσιστες να γαμανε κι να δερνουν αλλοδαπες,κανα βιτζιοζικο με ρασοφορους ..ξερεις καθημερινα πραγματα.
Αντε και καλη τυχη

Vipera Lebetina είπε...

Το σενάριο νάμπερ 1 είναι μάλλον το ιδανικό για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!

Όσο για το δεύτερο, τι να σου πω, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!!

Επίσης, έτσι για να γίνεται κουβέντα, η δική μου ιδανική δουλειά είναι η Σ.Π.Ε.. (Σπατάλη Πατρικού Εισοδήματος, αχ, να ταν και κανένα μεγάλο εισόδημα!)

suncitizen είπε...

μμμ
άμα βάλεις και leather στις ταινίες σου, σε παντρεύομαι :ρ

Ανώνυμος είπε...

Με ζητησε κανεις...?
Μαλον γραφεις καλυτερα απο μενα μιας και γω ειμαι νεος στο κουρμπετι και δεν εχω και πολυ χρονο για γραψιμο,αλλα για να μην κουραζεσε μπορεις να παρεις τις δικες μου ιστοριες... :)

Heliotypon είπε...

Αν χρειαστείς και πουρό εραστή για την τσόντα ειδοποία... ;-)

DRAMA QUEEN είπε...

Με το πρώτο έχεις βαρεθεί από την 1η εβδομάδα... Άσε που γίνεσαι και κότα από ένα σημείο και μετά.
Όσο για το δεύτερο... ΑΧΑ! Τώρα μιλάμε. Είναι μια λαμπρή ιδέα και θα ήθελα να συζητήσουμε παιρετέρω κατιδίαν εάν θες να συνεργαστούμε!
Μισώ Ντίσνευ! Θέλω να τους ξεφτυλίσω!

Πολλά φιλιά!

Υ.Γ. Χάθηκα γιατί συνέβαιναν πολλά αλλά τώρα θα επανορθώσω!

Kwlogria είπε...

Προτείνω συνεργασία στις τσόντες. Δύο είναι καλύτερα από ένας, όχι;; Μιλάμε θα κάνουμε μαγευτικά σενάρια, πολύ μπροστά. Τι λες;;;

Ανώνυμος είπε...

...Και τρεις ακομη καλυτερα!Συμετεχω και γω στο τραστ... :)

Statler ή Waldorf είπε...

κατι το πολυ διαβασμα...κατι το κρυο εδω...κατι που εχω εξαφανιστει και ναι συνεχιζετε ολοι σας να με κουφενετε...amalthia κοριτσι μου, καλα εισαι? χαχαχαχαχα...ξεπερνωντας τωρα το σοκ, γαματη ιδεα...ελα δω να σου βρω ενα ελβετο που ειναι ολοι τους πλουσιοι...και οταν βγαλεις με το καλο την πρωτη σου παραγωγη να μας πεις τιτλο :)

την καλημερα μου
σταλιν

IonnKorr είπε...

Συμφωνώ με την Κούλα. Καλή αρχή.

Καλό βράδυ. Νάσαι καλά.

Provato είπε...

ψάχνω μία παραγωγό να με κάνει διάσημο σταρ

Ανώνυμος είπε...

Με μια πρώτη ανάγνωση στο μπλόγκ σου και τα υπόλοιπα κόμεντς σου σε άλλα μπλόγκ ειναι πάρα πολύ φανερό ενα πράγμα : το μόνο που σε απασχολεί σ αυτή τη ζωή είναι ο πούτσος.
Στην 'ιδανική' ζωή λες οτι οι άνθρωποι θα ήταν αυτό που δήλωναν.
Στην πραγματική ζωή όμως δεν είναι κανένας σχεδόν ποτέ αυτο που δηλώνει.
Εσύ θα δήλωνες μεταξύ άλλων οτι έισαι μια 'κοπέλα που της αρέσει να περνάει καλά'. Και μόνο απο αυτά που γράφεις όμως φαίνεται ότι εισαι αυτο που λέμε τα αγόρια (ναι τέτοιος είμαι,20 χρονών ) για μία κοπέλα της κλάσης σου : πουτάνα. εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τη λέξη βρωμόμουνο και βάζω στοίχημα οτι είσαι και φαίνεσαι.
Θα γαμιέσαι με τους πάντες μέχρι τα 30 σου και θα νομίζεις οτι επειδή έχεις μουνί είσαι το κέντρο του κόσμου.Μέτα θα βαρεθείς να το κάνεις αυτο και θα θέλεις να παντρευτείς(ίσως κάνα γιάπι, ώστε να αποκτήσεις και ''κύρος΄'').Αυτόν θα έχεις πείσει τον ευατό σου ότι τον 'αγαπάς'. αυτο θα συμβαίνει διότι ο τύπος αυτός θα έχει μεγάλο πούτσο και λεφτά.όταν λοιπόν γυρνάς εσύ απο το γραφείο που θα 'δουλεύεις',( στου οποίο το συρτάρι θα υπάρχει ακόμα το περιοδικό cosmopolitan) ο τύπος θα σε ξεσκίζει. Ετσι εσυ θα νίωθεις πληρότητα και κοιμάσαι ήσυχη.
Και για να μιλήσω και γ αυτό που γράφεις, οτι θα σου άρεσε να γίνεις παραγωγός ταινιών πορνό δλδ . WTF?
Πιστεύω οτι είναι παρα πολύ τραγικό το να θέλει μια κοπέλα να κάνει αυτο το πράγμα σ αυτη τη γαμημένη ζωη.Αμα σε απασχολεί τόσο πολυ το γαμήσι γίνε πορνοστάρ καλύτερα, έτσι θα είσαι και πιο ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους.
Πέρσι γνώρισα 4 'κοπέλες' οι οποίες συζητούσαν ακριβώς αυτό.έπρεπε να δείς πόσο τελευταία άτομα έιναι ,πόσο άδειες προσωπικότητες ήτανε , σχεδόν σκουπίδια.Θέλαν να βγάλουνε όλα τους τα κόμπλεξ με τις τσόντες .Αυτοί που κάνουν τις παραγωγές αυτες τι νομίζεις οτι είναι τπτ διαφορετικό?
Σου εύχομαι πραγματικά να αλλάξεις μυαλά , αν και μου φαίνεται αδύνατο.
Εμένα προσωπικά με πιάνει κατάθλιψη που υπάρχουν τέτοιες κοπέλες σαν και σένα σ αυτον τον άθλιο κόσμο που ζούμε και αναπνέουμε γύρω σας.
Θα έισαι πάρα πολυ λάθος άμα το σβήσεις το σχόλιό μου.

Ανώνυμος είπε...

kai to xw kanei save kiolas ama to sviseis tha to ksanavazw mexri na meinei

Flonsavardu είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

και το 'χω κάνει και σέηβ λέει. μικρός θεούλης.

ανώνυμε σε παρακαλώ, δηλαδή φιλαράκι σε εκλιπαρώ μιλάμε, σου το λέω για το καλό όλων μας αυτό. βάλε υπενθύμιση κάπου και δες αυτό σου το σχόλιο μετά από πέντε χρόνια.

δεν θα πω κάτι άλλο. απλώς σου απονέμω το βραβείο καλύτερου hate comment, για την αθωότητα και την ειλικρίνεια σου. αν μπορείς πέρνα και από μένα, αν και νομίζω ότι αυτά τα καλά γίνονται μόνο μια φορά.

kathysteras είπε...

Παλιόπαιδοοοοο!! Κοίτα μόνο εμείς βρίζουμε πρόστυχα την φίλη μας. Εντάξει, εντάξει; Άντε μην το πω στην μαμά μου.

kathysteras είπε...

Ρε συ πως το έκανες save; Εμένα μόνο cut ,copy μου βγάζει. Μάλλον θα έχω άλλα windows.Διάολε αυτή η microsoft...
Επίσης amalthia καλά έκανες που δεν το έσβησες το σχόλιο και δεν είσαι λάθος. Το αγόρι απλά είναι φάση. Μη του τη βγαίνεις στο έτσι δικιά μου.

Flonsavardu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Flonsavardu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Flonsavardu είπε...

σε γουστάρει και ένα έχει σημασία, να τη βρεις με το αγόρι, να τη βρεις με το παιδί. και να πέσετε οι δυο σας σ' αφασία.

ΦΑΣΗ!

παλικάρι πάρε να μαθαίνεις, γιατί γεγονός είναι πως αφού γεννήθηκες μετά το '80 δεν έχεις ψυχή.

http://www.youtube.com/watch?v=K1sxb55KJmM

Ανώνυμος είπε...

Και προσθέτω και κάτι τελευταίο που νομίζω οτι λείπει παραπάνω.
Δεν είχα σκοπό να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα με το σχόλιό μ , και δεν μ αρέσει γενικά να το κάνω αυτό.οπότε ζητάω συγνώμη αν ένιωσες κάπως έτσι.
Απλα μόλις διάβασα τις αναρτήσεις σχημάτισα αυτήν την εικόνα στο μυαλό μ και πιστεύω οτι έτσι είναι .και θα μπορούσα να πώ κ αλλα αλλά θα φαινόμουν ο τύπος που απλά κράζει και έχει κατάλοιπα και ξέρω γω τι , ίσως να φάνηκα ήδη έτσι και χειρότερα( αγάμημτος ή κομπλεξικός κλπ..)δε με νοιάζει όμως αυτό .

λπν το κούρασα αρκετά νομίζω δε θα γράψω τπτ άλλο ξανά δε θέλω να σου χαλάσω το μπλόγκ .
Και τέλος πάντων πιστεύω οτι αυτός ο κόσμος έιναι έτσι όπως είναι γτ εμέις είμαστε έτσι όπως είμαστε και εμένα με πιάνει ένα αγχος πολλές φορές και θέλω να μιλήσω για ορισμένα πραγματα

kathysteras είπε...

Το ξέρα εγώ ότι δεν είναι τρολάρα ο τύπος και έχει αγνή ψυχή... Οι τρολάρες γράφουν σε greeklish και βρίζουν μανάδες. Διάολε αυτός ο κόσμος είναι σκληρός. Που να με πάρει πάλι με αλκοολ θα καταπιέσω την συνείδηση μου.

ephee είπε...

ok, ήρθα και είδα..
Αυτό σηκώνει post μόνο του!

amalthia είπε...

Βασικά καλησπέρα,
είχα χαθεί και μόλις βρήκα λίγο χρόνο έτρεξα στα βλοκς σας και δεν φτούρησα να απαντήσω στα σχόλια.Άσε που στη ζωή πρέπει να το παίζεις και λίγο δύσκολη και ήθελα να σας παίξω λιγάκι...τι να κάμεις?πρέπει να έχεις μια φιλοσοφία που και που.

Ο ανώνυμος με ξύπνησε,με ταρακούνησε και ήταν σαν να μου λέει "πουτανάκι ολκής εγώ σε αντιπάθησα γιατί δεν έχω πραγματικούς φίλους,οι πιο πάνω όμως σε γουστάρουν"

άρα ας πούμε όλα τα καλά παιδάκια τώρα"ε-υχα-ρι-στούουουουου-με ανώώώώνυμε!"

Μπράβο τα καλά παιδάκια...

amalthia είπε...

@Έφηη
πλυντήριο δεν ξέρω να βάζω!σοβαρά!ναι,ντρέπομαι λιγάκι.αλλά δεν είναι ότι πληρώνομαι γι'αυτό και κοροιδεύω το αφεντικό μου.

@Μάρκο!
δηλαδή είσαι γιατρός και μάλιστα απο τους καλούς!

@Φλό μου(νί της λάσπης)
ναι προφυλακτικό,βεβαίως.
ναι,να έρθεις και για τα δύο..αλλά θα πληρωθείς μόνο για το ένα,εξηγούμαι...

@Κάθυ μ'
τα προφυλακτικά δεν τα διαπραγματεύομαι,αιμ δε μπος!και σου ξεκαθαρίζω πως δεν θα είναι amateur τα εργάκια,μιλάμε για μεγάλες παραγωγές.

@alterMode
να σου πω την αμαρτία μου?μου αρέσει αυτός...

@Vangel Greko
ναι ναι,μπορείς να πείς...α!πες επίσης ότι είμαι έξυπνη,όμορφη και δυναμική.

@Γαμάει μου και Δέρνει μου
τσου δεν θέλω,ευχήσου μου καλύτερα σύζυγος Βγενόπουλου.

amalthia είπε...

@Κούλααααα
σε ευχαριστώ γλυκιά μου,κι εσύ..ό,τι ποθείς.

@Μπλέ ελέφαντα
ναι η αλήθεια είναι ότι η ανεξαρτησία είναι ένας λόγος να γίνω παραγωγός.σωστός.

@ΚίΧλι
έτσι είναι η πουτάνα η ζωή...πρέπει να παίρνουμε συνεχώς αποφάσεις και να τις στηρίζουμε κι απο πάνω!

@Κυρ Αντρέα
γι'αυτό έκαμα ετούτο το πόστ,για να πάρω ιδέες. ανταποκριθήκατε πλήρως.μερσί μον σερί.

@Βιπέρα
για τα 16 σου χρόνια σκέφτεσαι πολύ σωστά.Εύγε παιδί μου!

@suncitizen
για ένα κομμάτι δέρμα μωρέ θα με πάρεις?

@Net Man
πριτς! να μου ζητάς λεφτά και δικαιώματα μετα?

@Heliotypon
να περάσετε απο την οντισιόν αγαπητέ!

amalthia είπε...

@Drama Queen
καλά δεν περίμενα τόσες προτάσεις,εμείς παιδί μου θα ξεκινήσουμε ανώνυμη εταιρία στο τέλος!
ps. επανόρθωσες όντως.

@Γριά του κώλου
εσένα σε φοβάμαι λίγο...θα βάλεις πολλά βρωμόλογα στην τσόντα...χιχιχιχι

@Στάλιν
ελβετό? ξανθό και εμετικό?ΝΟ ΝΟ ΝΟ

@ΙonnKorr
η Κούλα είναι εγγύηση ε?

@Πρόβατο(κλαπ κλαπ κλαπ)
την βρήκες διάσημε βλόκερ.

@Ανώνυμε
μμμμμ..αχά,ναι.μμμμ.οοοχι...ναι...μα..α καλά σε συγχωρώ.και οι 4 που γνώρισες λεγόντουσαν Carrie,Samantha,Sharlot και Miranda ε?

ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ/FLONSAVARDU
ψυχραιμία...με κάνατε και κατούρησα το βρακί μου!

ΕΦΗΗ
έγραψες!!

Flonsavardu είπε...

"και οι 4 που γνώρισες λεγόντουσαν Carrie,Samantha,Sharlot και Miranda ε?"

χαχαχαχαχα χαζό.

(το πουτανάκι ολκής έχει copy right πουτανάκι ολκής!)

Heliotypon είπε...

Βεβαίως, να περάσω. Πότε γυρίζουμε δοκιμαστικό; :_)

Parakmiako Ergaleio είπε...

"γεγονός είναι πως αφού γεννήθηκες μετά το '80 δεν έχεις ψυχή"

Παρακαλώ η Flonsavardu να εξηγήσει αυτή την άποψή της...