Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Για μένα...

  


Ο Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο για μένα το οποίο και θα σας παραθέσω αυτούσιο. Το διασκέδασα πολύ μόνη μου,αλλά όταν μπήκε στην παρέα η Flonsavardu και ο Καθυστέρας το πράγμα έγινε ακόμα πιο αστείο. Στη ζωή λοιπόν πρέπει να μοιραζόμαστε τα αστεία με τους φίλους μας! 


Αυτά σκεφτόμουν μέχρι που ήρθε η 'Εφηη και έγραψε το "καλύτερα πουτάνα παρά ηλίθια πουτάνα" και εκεί το 'καψα τελείως! Τι να σκεφτώ πια? Τί-πο-τα..είστε τόσο απολαυστικοί ώρες ώρες που με κολλάτε και δεν μπορώ να λειτουργήσω. Και το χειρότερο-καλύτερο? Το θέλω πολύ αυτό...σε σημείο που αν η παρέα μου δεν με φτάνει σε τέτοιο σημείο (που δεν) εγώ δεν περνάω καλά. Ρε αλήθεια τώρα, είστε τόσο έξυπνοι και με τις πραγματικές σας παρέες? Θέλετε να γίνουμε φίλοι?(και να κάνουμε παρτούζες όλη μέρα και να ξοδεύουμε τα λεφτά του άντρα μου και να πηγαίνουμε μετά για ψώνια?Ναι!Δονητές θα αγοράζουμε και τσίχλες!Γιούπι)


Λοιπόν..ακολουθεί το σχόλιο που φτιάχτηκε ΓΙΑ ΜΕΝΑ την μια και μοναδική Αμάλθεια!(Lucky me)


Με μια πρώτη ανάγνωση στο μπλόγκ σου και τα υπόλοιπα κόμεντς σου σε άλλα μπλόγκ ειναι πάρα πολύ φανερό ενα πράγμα : το μόνο που σε απασχολεί σ αυτή τη ζωή είναι ο πούτσος.
Στην 'ιδανική' ζωή λες οτι οι άνθρωποι θα ήταν αυτό που δήλωναν.
Στην πραγματική ζωή όμως δεν είναι κανένας σχεδόν ποτέ αυτο που δηλώνει.
Εσύ θα δήλωνες μεταξύ άλλων οτι έισαι μια 'κοπέλα που της αρέσει να περνάει καλά'. Και μόνο απο αυτά που γράφεις όμως φαίνεται ότι εισαι αυτο που λέμε τα αγόρια (ναι τέτοιος είμαι,20 χρονών ) για μία κοπέλα της κλάσης σου : πουτάνα. εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τη λέξη βρωμόμουνο και βάζω στοίχημα οτι είσαι και φαίνεσαι.
Θα γαμιέσαι με τους πάντες μέχρι τα 30 σου και θα νομίζεις οτι επειδή έχεις μουνί είσαι το κέντρο του κόσμου.Μέτα θα βαρεθείς να το κάνεις αυτο και θα θέλεις να παντρευτείς(ίσως κάνα γιάπι, ώστε να αποκτήσεις και ''κύρος΄'').Αυτόν θα έχεις πείσει τον ευατό σου ότι τον 'αγαπάς'. αυτο θα συμβαίνει διότι ο τύπος αυτός θα έχει μεγάλο πούτσο και λεφτά.όταν λοιπόν γυρνάς εσύ απο το γραφείο που θα 'δουλεύεις',( στου οποίο το συρτάρι θα υπάρχει ακόμα το περιοδικό cosmopolitan) ο τύπος θα σε ξεσκίζει. Ετσι εσυ θα νίωθεις πληρότητα και κοιμάσαι ήσυχη.
Και για να μιλήσω και γ αυτό που γράφεις, οτι θα σου άρεσε να γίνεις παραγωγός ταινιών πορνό δλδ . WTF?
Πιστεύω οτι είναι παρα πολύ τραγικό το να θέλει μια κοπέλα να κάνει αυτο το πράγμα σ αυτη τη γαμημένη ζωη.Αμα σε απασχολεί τόσο πολυ το γαμήσι γίνε πορνοστάρ καλύτερα, έτσι θα είσαι και πιο ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους.
Πέρσι γνώρισα 4 'κοπέλες' οι οποίες συζητούσαν ακριβώς αυτό.έπρεπε να δείς πόσο τελευταία άτομα έιναι ,πόσο άδειες προσωπικότητες ήτανε , σχεδόν σκουπίδια.Θέλαν να βγάλουνε όλα τους τα κόμπλεξ με τις τσόντες .Αυτοί που κάνουν τις παραγωγές αυτες τι νομίζεις οτι είναι τπτ διαφορετικό?
Σου εύχομαι πραγματικά να αλλάξεις μυαλά , αν και μου φαίνεται αδύνατο.
Εμένα προσωπικά με πιάνει κατάθλιψη που υπάρχουν τέτοιες κοπέλες σαν και σένα σ αυτον τον άθλιο κόσμο που ζούμε και αναπνέουμε γύρω σας.
Θα έισαι πάρα πολυ λάθος άμα το σβήσεις το σχόλιό μου.



Και μετά πρόσθεσε αυτό:


kai to xw kanei save kiolas ama to sviseis tha to ksanavazw mexri na meinei


Και μετά και αυτό:


Και προσθέτω και κάτι τελευταίο που νομίζω οτι λείπει παραπάνω.
Δεν είχα σκοπό να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα με το σχόλιό μ , και δεν μ αρέσει γενικά να το κάνω αυτό.οπότε ζητάω συγνώμη αν ένιωσες κάπως έτσι.
Απλα μόλις διάβασα τις αναρτήσεις σχημάτισα αυτήν την εικόνα στο μυαλό μ και πιστεύω οτι έτσι είναι .και θα μπορούσα να πώ κ αλλα αλλά θα φαινόμουν ο τύπος που απλά κράζει και έχει κατάλοιπα και ξέρω γω τι , ίσως να φάνηκα ήδη έτσι και χειρότερα( αγάμημτος ή κομπλεξικός κλπ..)δε με νοιάζει όμως αυτό .

λπν το κούρασα αρκετά νομίζω δε θα γράψω τπτ άλλο ξανά δε θέλω να σου χαλάσω το μπλόγκ .
Και τέλος πάντων πιστεύω οτι αυτός ο κόσμος έιναι έτσι όπως είναι γτ εμέις είμαστε έτσι όπως είμαστε και εμένα με πιάνει ένα αγχος πολλές φορές και θέλω να μιλήσω για ορισμένα πραγματα



 Τώρα μιλάω εγώ
και δεν λέω και τίποτα γιατί θέλω να αφήσω και τίποτα σε εσάς να σχολιάσετε. 
 Αλλά παρακαλώ θερμά(καυτά και υγρά-συνεχίζω εγώ το βιολί μου) να μην βρίσετε γιατί το cosmopolitan λέει πως δεν πρέπει: να βρίζουμε δημοσίως,να παίρνουμε πίπες στο σινεμά,να κατουράμε όρθιες και να πίνουμε τα άντερα μας χωρίς να έχουμε χέσει πρώτα. 
  


πι.ες. (ps βλαχάκια) Εγώ μια δουλίτσα είπα να κάμω γιατί με έμαθε η ξανθιά,γαλανομάτα μάνα μου πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και κοίτα τι εγίνηκε.  Λέω να γίνω καθηγήτρια Γαλλικών και πιάνου τελικά. Και ας μην ξέρω από αυτά χριστό γεννημένο...ενω απο σεξ όσο και να πεις..κάτι ξέρω(ναι.ναι.ξέρω.συνεχίζω το βιολί μου)


πι ες 2! αν περιλάβει αυτό το σχόλιο ο πρόβατος και απαντήσει πρόταση-πρόταση ιτ γουλντ μέικ πουρ όσομνες!!

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κούκλα είναι ένας συγκεκριμένος που γράφει τα ίδια κακόβουλα σχόλια...μου είχε κατσικωθεί στο μπλογκ μου για περίπου ένα μήνα...από εδώ και πέρα έχεις ακόμα μία μάχημη υποστηρίκτρια ώστε να βγάλουμε γέλιο γιατί τελικά τα πάντα έχουν να κάνουν με την οπτική γωνία που τα βλέπεις :)))

Я верю в Сталина είπε...

Ααααα στάκα τώρα γιατί εδώ υπάρχουν ΘΕΜΑΤΑ!!!!

Βέβαια είμαι μιας κάποιας ηλικίας εγώ, όχι σαν τον εξαίρετο βεβαίως βεβαίως νεαρό ΑΝΩΝΥΜΟ, οπότε ενδεχομένως να έχω χάσει επεισόδια, ε;;;

Αλλά, εγώ ήξερα ότι " πουτάνα " είναι αυτή που γανιέται με όλους ΚΑΙ με σένα, ενώ " καριόλα " είναι αυτή που γαμιέται με όλους ΕΚΤΟΣ από σένα...

Επομένως; Μαρσύ amalthia μπας και κουτούπωσες κανένα τεκνό και τώρα το φέρει βαρέως;;;;;


Κατά τα λοιπά, μια καρτούλα μου να δώσεις του παιδιού και να πει ότι είναι από σένα να του κάνω καλύτερη τιμή.

Flonsavardu είπε...

εγώ τι να πω άλλο. τα είπα όλα στο προηγούμενο ποστ.

(πάντως μεταξύ μας, όσον αφορά την πραγματική ζωή, εμείς θα κάνουμε πιουρ όσομ τρίδυμο. αρκεί να έρθεις.)

Stewie Griffin είπε...

είμαι πολύ συγκινημένος.Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι ο Μεσσίας εξυγχρονίστηκε και βρίσκει τις χαμένες ψυχές στα μπλόγκ?Εγώ αν την είχα την ευκαιρία μου θα την άρπαζα και θα δεχόμουν τις παρακλήσεις Του!!!

panos srpk είπε...

Χαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε δε μπορώ να σταματάω να γελάω

Ο τύπος αν είναι τύπος δηλαδή είτε είναι αγάμητος είτε είναι φουλ κομπλεξικός.
Και αν είναι τύπισσα τότε ζηλεύει που είσαι γαμάτη τύπισσα.
ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ: Μια φίλη μου μου ψυθίρισε χθες ότι υπάρχουν άντρες και γυναίκες που είναι στο στυλ τους να "σκοτώνουν" κόσμο με τα αστεία τους που έχουν και δόση προστυχιάς, επειδή μπορούν. Αν ο αποδέκτης αρχίσει να σκέφτεται "πω πω για γαμήσι είναι αυτός/αυτή" και αργοπεθαίνει στη σκέψη, τότε είναι κλασσική περίπτωση ξενέρωτου/φλώρου/αγάμητου. Αν ο αποδέκτης γελάσει και απαντήσει με ακόμα πιο γαμάτο αστείο με την ίδια δόση προστυχιάς πάντα τότε κέρδισε το παιχνίδι...
Ωρίστε, σας έθαψα όλους! Χαχαχα

Jerry Jedelou είπε...

κοίτα να δεις αμάλθεια, είσαι μία πουτάνα, αλλά δεν θέλω να νιώσεις άσχημα με το σχόλιό μου και ούτε είμαι κομπλεξική, αλλά αν το σβήσεις αυτό που έγραψα θα μπω και θα το ξαναγράψω γιατί το έχω κάνει σέιβ...

(τι έγινε ρε παιδιά... μας την πέσανε; τι ουρανοκατέβατος είναι τούτος;;;;;;;;)

ephee είπε...

Κοίτα, θες λίγο το ύφος του πάνσοφου αρσενικού στα 20, θες λίγο η νοοτροπία 1980, ο τυπάς μου θύμισε κάτι πρόσφατο.
Το οποίο και θα σου διηγηθώ για να σου αποδείξω ότι και in real life, εξίσου μαλακισμένα φέρομαι, όσο και γράφω.

Είμαι στο λεωφορείο με τον άντρα, και ακούμε τηλέφωνο να χτυπάει. Που ενώ προφανώς ακούγαμε κινητό, το ringtone ήταν από κάτι τέτοιο..
Της παίρνει κανένα πεντάλεπτο της θείας να καταλάβει ότι το δικό της είναι που χτυπάει, να το βρει και να το σηκώσει, και στο μεταξύ ο δικός μου σκορπάει μύξες ακούγοντας εμένα να του λέω στο αυτί:

-Ναι; Ποιος είναι; Δεν είδα τον αριθμό σας, δεν έχει ανακαλυφτεί ακόμα η αναγνώριση. Στο λεωφορείο είμαι. Που είναι το λεωφορείο τώρα;
Στο 1990, κι ερχόμαστε στο 2010..
Θα με περιμένετε; Ωραία, να μου αλλάξετε και ringtone γιατί νιώθω σα βοσκοπούλα μ'αυτό που ακούγεται.

Χέσε το s.a.t.c. χέσε τι μπορεί να ζητάει από μια γυναίκα και τι θα βρει στο τέλος. Κρίνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο κάποια που δεν ξέρει σε ένα μέσο απρόσωπο όπως εδώ, τον κόβω να πέφτει με τα μούτρα σε λάθος βρωμόμουνα.

Kαι που'σαι..
Άμα το σβήσεις, θα'ρθω και θα flood-άρω όλα σου τα ποστ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αμάλθεια...
χαχαχαχαχαχαχα

εχω πεθανει στο γελιο...οχι με οσα γραφει ο ανωνυμος, αλλά με την αποφαση σου να το κανεις αναρτηση!

Λοιπον σε παρακαλώ, σταματα να διαβαζεις cosmopolitan και πάρε σβαρνα τα blog να βριζεις τους πάντες, ίσως ετσι αλλάξει ο κόσμος σύμφωνα με τις συμβουλες του Ανωνύμου!

Ετσι βρε αλλαζει ο κόσμος, δε το ήξερες; τς τς τς αχαριστη, αμ και σου δειχνει τον ισιο δρομο της αρετής αμ και τον ρεζιλευεις τον ανθρωπο!

Να γραφεις πιο συχνα και πιο σκληρα για να διαβαζουμε κι αλλες αποψεις των ηθικών και τιμιων και εναρετων ανωνυμων που θα σου αφηνουν σχολια ηθικολογίας!

Φιλιά πολλά

Καλημερα

kalo paidi alla... είπε...

Αμάλθια αυτό το ποστ με οδήγησε στα παρακάτω συμπεράσματα:
1. Για να κάνεις πιο συχνά ποστ θα πρέπει να βάλουμε κάποιον να σε βρίζει.
2. Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως δεν είναι κακό να μιλάς για σεξ ανοιχτά και οι άλλοι.
3. Υπάρχουν αυτοί που έχουν ανοχές και δεν ασχολούνται με όποιον δεν τους κάνει και απλά τον αφήνουν να υπάρχει και πάνε αλλού και οι άλλοι.
4. Εμείς είμαστε με εμάς και όχι με τους άλλους!
5. Αν ακολουθήσεις το όνειρό σου και γίνεις παραγωγός εγώ θα αγοράζω τα έργα σου!
6. Οι πιο πολλοί που κάνουν υβριστικά σχόλια τα κάνουν ανώνυμα...πόσο μαλάκες μπορεί να ναι?
7. Και για επιδόρπιο ένα τραγοδάκι αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=8xDAiwfKZnU

kathysteras είπε...

Ναι,ναι,ναι ζήτω οι μπλογκοπαρτούζες. Το υπόλοιπα τα είπα και γω πριν.

happypepper είπε...

τί τον χαλάει ρε το βλάκα;
...
άφωνος
πάντως χαίρομαι που είσαι χαμογελαστή και αντιδράς έτσι.
πάντα άξια.

DRAMA QUEEN είπε...

W
T
F
man??????

Λοιπόν, ο αυνανισμός δεν είναι κακό πράγμα. Είναι καλό για την υγεία. Την σωματική και την πνευματική του παιδιού.


Ανώνυμε,

πρέπει να απενοχοποιήσεις τον εαυτό σου που σεξουαλικά σου αρέσουν οι γυναίκες. Είναι φυσιολογικό. Δεν υπάρχουν πρέπει και μη στις ορμές μας και ήταν πολύ κακό αυτό που σου έκανε η γιαγιά σου. Δεν έπρεπε. Δεν φταις εσύ.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι όμως για τις λέξεις που γράφεις. Πως θα αισθανόταν η μαμά σου αν το ήξερε;
Ξέρεις τι εικόνα σχηματίζουμε όλοι για την ανατροφή σου;

Θα ήταν καλό να πας σε έναν ψυχολόγο και να τα πεις όλα αυτά που γράφεις.


Αμάλθεια,
έβρισα; Δεν έβρισα.

Heliotypon είπε...

Ωραίος ο τύπος! Στα 20 χρόνια του και έχει μαζέψει τόσα συμπλέγματα εναντίον της γυναίκας (γιατί δεν είσαι εσύ ο στόχος του, κάθε γυναίκα είναι). Ποιός ξέρει πώς απέκτησε τις ιδέες του, από την οικογένεια, ή ακούει 'Ανθιμο και Καρατζαφύρερ; Κρίμα!

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Πες του να τα κάνει δύο τα βρωμόμουνα. Κι εγώ μαζί σου!

Ρε κοπελιά κι εσύ...έλεος! Τι πας και αισθάνεσαι άσχημα και τον κάνεις να ξαναγράφει και να ζητάει και συγνώμη και φαίνετε και αγάμητος και κομπλεξικός; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου;

(τελικά κοπελιά χαίρομαι πολύ που δεν είμαι η μοναδική που τραβάει σαν το μαγνήτι όλους τους διαγνωσμένους)

Αγωνιστικές καλημέρες και λεφτεριά στους αγάμητους!

Stewie Griffin είπε...

Επίσης δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό με τον γιάπη.Ας έχει πολλά λεφτά και μεγάλο εργαλείο και ας σε πούνε όπως θέλουνε,τι σε νοιάζει,και λεφτά θα έχεις και καλή σεξουαλική ζωή.Άσε που ξέρεις τι λένε για τους γιάπηδες και το κρεβάτι!

PAP DX είπε...

Χμμμ... εγώ που έχω διαβάσει κι άλλα σχόλιά σου (κυρίως στο blog της Έφης) γιατί δεν σχημάτισα την ίδια εντύπωση;
Και βέβαια, από τη στιγμή που εμείς οι άντρες όπως μας κατηγορούνε, έχουμε το μυαλό μας συνέχεια στο μινί γιατί είναι κακό να έχουν οι γυναίκες το δικό τους στον πίτσο; (Εμπιστοσύνη)*
Δεν του επεσήμανες βεβαίως ότι θα μπορούσες να του σβήσεις το σχόλιο και μετά να τα κάνεις τα σχόλια moderated όπως η Έφη. Να προσπαθεί μετά να αναρτήσει μέχρι να βγάλει ο κώλος του γιαούρτι.
Τέλος, παράκληση: Μη παντρευτείς γιάπη. Είναι τόσο απορροφημένοι με τη δουλειά τους που δεν θα τον βλέπεις ποτέ. Και όταν τον βλέπεις, από τη κούραση και το άγχος δεν θα του κάνει κούκου!
(Εάν βέβαια είναι πάμπλουτος παντρέψου τον. Και βάλε σε εφαρμογή το πρώτο σενάριο του προηγούμενου post)

Ιθάκη-man είπε...

Θυμάααααστε πως γελούσε η Αλίκη όταν την χαστούκισε ο Παπαμιχαήλ στην ταινία εκείνη που έγινε η Αλίκη ηθοποιός; Έτσι γελάω και εγώ! Πωπωπωπωπω πολλά θύματα ερωτικής απογοήτευσης! Ελπίζω μόνο να μην γίνει γκέι... γιατί τον έχω ικανό!

Katerina είπε...

Καλά, δεν πάνα γαμηθεί ο κάγκουρας μπα και στρώσει δερματάκι. Να μην τον απασχολούνε οι δουλειές των γεννητικώνε οργάνων των άλλων ανθρώπων πέστου. Άμα θέλαμε να βάλουμε γενίτσαρο στο μουνί μας, πέστου, ξέραμε και χωρίς τη βοήθειά του. Βοήθειά του του ζαβού. 2010 έχουμε, σύντομα 2011 και αυτός ζει στο '50 μη χέσω.

amalthia είπε...

@Douli
α είναι γυριστρούλα ο τύπος?σε απάτησε με εμένα?!

@Μάρκο
και γιατί τεκνο παρακαλώ?και εγώ μικρή είμαι!

@Φλό μου(νί της λάσπης)
να έρθετε εσείς.να με διεκδικήσετε!

@Στίουι
μα γι'αυτό έκανα πόστ το σχόλιο αυτό..για να συνετίσω και εσάς.

@Σάρπερ
να πεις στη φίλη σου ότι τα είπε πολύ σωστά.
ζωή σε λόγου μας.

@Jerry Jedelou
θα κάνω μοντερέισιον κυρία μου και να δω που θα χεις να τα λες!

@Εφηη
floodάρισμα κι έτσι?μη του δίνεις ιδέες!!

@Coulita
για σας δουλεύω...όντως πολύ ωραία η απόφασή μου.Μπράβο μου!

amalthia είπε...

@kalo paidi χωρίς αλλά
γέλασα πάρα πολύ με το νούμερο 1,μου αρέσει το συμπέρασμα του 4,αε ευχαριστώ για το 5,συμφωνώ με το 6 αλλά(γιατί παντού υπάρχει ένα αλλά) δεν πωρώθηκα με το 7! το βαλες για τα λόγια μάλλον γιατί πολύ σκληρό για να με πεθάνει είναι...

@Κάθυ μ'
ζήτω

@happypeper
welcome to my blog dude.
ευχαριστώ!και στα δικά σου!

@Drama Queen
δεν έβρισες αλλά του άνοιξες πληγές τώρα.θα χρειαστεί σίγουρα τον Marco.

@Heliotypon
είναι το " στυλ του πάνσοφου στα 20 χρόνια" όπως λέει και η Epee πιο πάνω...

@Γαμάει μου και Δέρνει μου
είναι αθώα ψυχή μωρέ γι'αυτό το μετάνιωσε.
Αγωνιστικές Καλησπέρες και Λευτεριά
στον Αγνωστο Κομεντάτε!

amalthia είπε...

@PAP DX
καλώς ήρθες!
δεν σχημάτισες την ίδια εντύπωση γιατί προφανώς είσαι και χαζούλης και βουτηγμένος στην αμαρτία.δεν σου κανε εντύπωση η προστυχιά μου γιατί καθημερινώς συναναστρέφεσαι με εξίσου πρόστυχες!(Εφηη)
Δεν του το επισήμανα το μοντερέισιον που λες γιατί θα έπρεπε να του απαντήσω σε όλα..και δεν θα είχα απάντηση σε όλα..είμαι ένα κενό πουτανάκι χωρίς μυαλό.που θα έβρισκα τις απαντήσεις?!
Ο Stewie πιο πάνω πάντως λεει κάτι ενδιαφέρον για τους γιάπηδες...
μια παράκληση και απο εμένα τώρα:"μινί" και "πίτσο" δεν λέμε εδω μέσα! εδώ λέμε "μουνί" και "πούτσος".Σε παρακαλώ!έχουμε κανόνες εδω μέσα..τι το πέρασες?!

@Ιθάκη-μαν
μωρέ δεν θυμάμαι...αλλά μου άρεσε που βρήκες αυτόν τον τρόπο για να μου πείς πόσο και πως γέλασες. Εγώ τώρα χαμογελάω σαν την Λέχου όταν εύχεται στον Κωστή "καλό πάσχα".

@Κατερίνα
βασικά αυτός δεν ζεί..γι αυτό και τα παίρνει τόσο προσωπικά!

Stewie Griffin είπε...

Εγώ φίλη αμάλθεια εργαλείο το έγραψα.Μπορεί να εννοούσα και κάβουρα!Κατευθείαν το πρόστυχο μυαλό εκεί πάει όμως!

Μπορείς να το γράφεις όμως όπως τα άρλεκιν πχ "Ήθελε να νιώσει μέσα της τον ανδρισμό του Φρανκ"

Stewie Griffin είπε...

Σε λάτρεψα.Βρήκα το κομμάτι που μου έχει καρφωθεί εδώ και ένα μήνα,το βαλς του Σοστακόβιτς.Ντρέπομαι που το λέω αλλά επειδή δεν θυμόμουν καλά την μελωδία νόμιζα οτι είναι Ρεμπούτσικα και κατέβασα όλη τη δισκογραφία της για να το βρω.Εντάξει ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι τόσο γελοίο που δεν μπορώ να κράξω και τον ίδιο μου τον εαυτό...

Takis X είπε...

Σοβαρά? Σου εχουν κάνει τέτοιο σχόλιο? Μιλάμε για μεγάλη αλητεία.Εσυ ομως μεγάλη καρδιά.

Ανώνυμος είπε...

χααααααααααααχαααααααααα

απίστευτο Αμάλθειά μου λατρευμένη,πώς το έχασα όλο αυτό εγώ??

δεν έχω να σχολιάσω τίποτα,τα είπατε τόοοοοσο καλά,
άντε,αγωνιστικούς χαιρετισμούς,και με τη νίκη! ;)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
prozak είπε...

ρε γαμώτο έλειψα πολύ καιρό από τη γειτονιά και έχασα τα καλύτερα... :-(

ΑΨΟΓΟ...!!!!

δεν έχω τίποτα περισσότερο να δηλώσω..


υγ. περιμένω το σχόλιο του πρόβατουυυυυυυυυυυ

Πειραχτήρι είπε...

- Πότε αυτοκτόνησε η ξανθιά πουτάνα;
- Όταν μετά από χρόνια έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται...

Ανώνυμος είπε...

a pisteuto!!!!!!e pou sai anonime sto blog mou diavazeis kai travas malakia mazi.MAZI.MAZI.
travame kai kamia malakia pou kai pou.
ma na ta leme auta re paidia,na ta leme.....

Ανώνυμος είπε...

mhn pernete tharros ksekolakia mou :)kai tha doume poios tha gelasei me poion :) porni douli :) kai fasistoamaltheia

panos srpk είπε...

Aγαπητή μου Αμάλθεια να σου οω τον πόνο μου?
Στην τελευταία μου ανάρτηση έλαβα σχόλιο από έναν Ανώνυμο.
Η ανάρτησή μου ήταν με μια δόση χιούμορ κι αν την διαβάσεις θα καταλάβεις. Για δες τι μου είπε ο ανώνυμος!
Αν είναι δυνατόν! Οπότε νομίζω σε καταλαβαίνω ολοένα και καλύτερα. Χαχαχαχα

scepticusbatsicus είπε...

χαχχαχα , ρε κολλήματα που τραβάει ο κόσμος...
μαθήματα αυτοσαρκασμού δίνεις πάντως...υποκλίνομαι..
Α!Και χρόνια καλά!

Ανώνυμος είπε...

Αμαλθειάκι,

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη, με τρέλα και μουρλια, με σεξ και σεξ και σεξ!

Να περνας ομορφα

φιλια

alex from planet Mab είπε...

για να μη γκρινιάζεις από δω κι από εκεί, να 'μαι, ορίστε, δεν έφυγα και ποτέ, απλώς έχω γίνει πλέον "αθόρυβη". Αλλά μια καλή χρονιά, θα την πω :) Και συνέχισε έτσι, με τρέλα.

DinDinaki Koudounaki είπε...

αν και πάντα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα σχόλια των ανώνυμων τύπων, λέω αυτή τη φορά να μη το κάνω το σχόλιο (για την επόμενη δε σου υπόσχομαι πως θα την γλιτώσεις..χιχιχι).Το περισσότερο γέλιο πάντως το έχουν τα comments που ακολουθούν.Σήμερα μπήκα να σου απαντήσω και στο comment που άφησες στο blog μου αλλά τι να δω??τίποτις..πες μου οτι δεν είμαι τρελή και δεν το φαντάστηκα,γιατί με έχω ικανή και ΓΙ ΑΥΤΟ.

Vipera Lebetina είπε...

Amalthia καλή χρονιά!
Καλά, όσο έλειπα έγιναν πράγματα και θάυματα! Τέτοιο γλέντι, και να μην πάρω και γω μέρος, να τον βάλουμε λίγο στη θέση του; Ποιος τέλος πάντων νομίζει πως είναι; Αυτή η χώρα είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο. Λάθος, το κοσμοπόλιταν λέει πως δεν βρίζουμε, είναι λοιπόν ένας τεράστιος οίκος ανοχής, και άστον αυτόν να χτυπιέται όσο θέλει!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Πλέον δηλαδή το να κάνει μια γυναίκα σεξ, το να το απολαμβάνει, το να κάνει πρόστυχα αστεία, το να πετάει χαβαλετζίδικα υπονοούμενα την κάνει αυτομάτως πόρνη και όλα τα συναφή...

Ρε συ Αμάλθεια μήπως να μαζέψουμε όλοι μαζί λεφτά να του στείλουμε καμιά επαγγελματία του παιδιού μπας και δει μια άσπρη μέρα και σταματήσει να ξεκαβλώνει στα blogs;

Συγγνώμη για το λεξιλόγιό μου αλλά δεν μπορώ να μην γίνομαι αισχρή κάτι τέτοιες στιγμές χιχιχι :P

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

αχαχαχαχαχαχα! τέλειο.

αμάλθεια, είμαι σίγουρος πως τον πλήρωσες τον ανώνυμο.
δγιαβάζω και ξαναματαδγιαβάζω το πόνημά του και νιώθω βαθύτατα ερωτεΒμένος με την προσωπικότητα που γεννά τέτοια εμπνεβσμένα πονήματα

υπογραφή....
θαβμαστής σου για πάντα (χάριν του ανωνύμου πονηματία και όχι μόνον)
δόχτωρ του ιατρού και προσφάτως ερωτεβμένος μεθ΄υμών
απαράδεΧτος

Pink_Fish είπε...

κοίτα ρε μ......μου τι χάνω που δε μπαίνω πια συχνά στα μπλογκ. Τα καλύτερα! Τα καλύτερα όμως! Δε θα σχολιάσω (και τι να σχολιάσω δηλαδής), απλά αν αυτός που έγραψε αυτό το σχόλιο-ποταμό είναι (όντως) 20 χρονών χρειάζεται Ε-ΠΕΙ-ΓΟ-ΝΤΩΣ ψυχοθεραπεία. Το γιατί κρύβεται πίσω από τις λέξεις (και δεν είναι ο Αλέξης). Ξέρεις τα γραπτά του καθενός μας κρύβουν πάαααρα πολλά νοήματα για όποιον ξέρει να τα "διαβάσει" σωστά...Καλή χρονιά κοπέλα μου και που' σαι: Αν στήσεις τη μπίζνα που έλεγες count me in :) Lol

amalthia είπε...

@Stewie
αυτό το κομμάτι το βρήκα στον Mahler και του έκανα ολόκληρο ευχαριστήριο ποστ!Όσο για την Ρεμπούτσικα την έψαχνα και εγώ για ένα άλλο κομμάτι το οποίο δεν το θυμάμαι τώρα το οποίο έμοιαζε με ενα που είχε κάνει για του Μεγάλους Έλληνες του Σκάι.

@Takis X
μεγάλη καρδιά αλλά και μουνί πηγάδα.να τα λέμε όλα.

@Κίχλη μου
ευχαριστώ πολύ,μου δίνετε κουράγιο και δύναμη.my heart goes out for you ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

@Πρόζακ
και εγώ περιμένω σχόλιο του προβάτου.πάντα τελευταίος αυτός.θέλει να κάνει εντύπωση!

@πειραχτήρι
ατυχές το ονοματάκι που διάλεξες.

@Μαρία πορν+χοτ+στορυς
επιβεβαιώνω! στο βλοκ σου ολοταχώς.

@shinobi
πες μου ότι θα έχω και shout out στο βλοκ σου να σε χέσω απο τη χαρά μου?!!!

amalthia είπε...

@Σάρπερ μας
τίποτα δεν σου είπε,ο δικός σου ανώνυμος ήταν καλοπροαίρετος και αθώος.και ο δικός μου ήταν αθώος τώρα που το σκέφτομαι.

@Σκεπτικέ μπάτσε
καλή χρονιά και σε σένα.το βραβείο θα το παραλάβει ο μάνατζερ μου.

@Κουλίτα
τα παμε εμείς!!φιλιά πολλά!

@'Αλεξ
σε προτιμώ σε ένταση..το Mute σου είναι εκκωφαντικό.

@Didinaki
μα για τα κόμεντς τα κανα όλα.σου είχα αφήσει σχόλιο,βεβαίως,σου έδινα συγχαρίκια μάλιστα που έκραζες.δεν το φαντάστηκες...τα άξιζες.believe in you!l'oreal γιατί μου αξίζει.

@Vipera Lebetina
μια κυρία ποτέ δεν ταράζεται.τα θάματα και τα πράματα τα πρόλαβες πάντως..γι'αυτό αφήνω καιρό στα ποστς μου...για να τα προλαβαίνετε όλοι βρε!

@Eργαλείο της ακμής και της παρακμής
προσφέρθηκε ο Marco να τον αναλάβει.εσένα που κάθεσαι και απαντας σοβαρά τι θα σε κάνουμε?α το βρήκα!we're gonna spank your filthy little ass!

@Dr Aparadektos
αν κατάλαβα καλά καθ'ότι χρόνια ξανθιά,με ερωτεύτηκες. ωραία.τρέχω να πω στις φιλενάδες μου ότι έχω κατάκτηση!

@Ροζόψαρο
αυτός μάλλον δεν ξέρει να "διαβάζει" σωστά τα δικά μου. χέστονα μωρέ...ας μιλήσουμε για μπίζνεζ και λεφτά!

@Μr Arvyla
ξεκίνησες με τρολλάρισμα ε?αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ρώτα τον ανώνυμο.

Αιθεροβάμων είπε...

Όχι ρε γμτ! Νιώθω σαν το πιτσιρίκι που έχασε το πάρτι! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Λοιπόν αν κάνεις παραγωγή πορνό θέλω κι εγώ να έρθω, έχω ήδη στα σκαριά ωραιότατο σενάριο για remake της Σταχτομπούτας, το οποίο το φαντάζομαι πολύ εναλλακτικό και queer συν τοις άλλοις.

Όσο για τον μικρό ανώνυμο...το πολύ το lifestyle, σε συνδυασμό με κατάλοιπα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και χρόνια αγαμία, δυστυχώς προκαλεί μια σειρά από βλάβες. Το "όλες οι γυναίκες που γουστάρουν το σεξ είναι πουτάνες" είναι ένα από αυτά. Κουράγιο στο παιδί. Μπορεί και να του περάσει.

Ο Αλχημιστης είπε...

Καλησπερα Αμαλθεια.

Δεν εχω ξαναδιαβασει το μπλογκ σου οποτε δεν ξερω σε τι αναφερεται ο τυπος αλλα παρολα αυτα μου ηρθε να ξερασω απο το εμετικο ποστ.

Ενα θα πω που ετυχε σημερα να το φερω στο μυαλο μου: κανε αυτο που θες εσυ και ασε την γνωμη των αλλων. Αν ακουσεις τους αλλους τοτε θα ζησεις την ζωη που θελουν οι αλλοι να ζησεις και οχι εσυ.


Η πιο λακωνικα, με την ατακα του Dirty Harry: οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. Ολοι εχουν απο μια και ολες βρωμανε.


Την καλησπερα μου!

mahler76 είπε...

καλά πως το έχασα εγώ αυτό το καλιαρντό όταν έγινε???

bourboulithres είπε...

Όταν λέει οτι γνωρισε "4 κοπέλες" προφανώς εννοεί τις πρωταγωνιστριες του Σεξ αντ δε Σιτυ ετσι?
Γιατι για ριαλ ατομα δε τον κόβω και πολύ!
Επίσης, μπας και είναι ο Μπαντ Μπάντυ μετα τα τόσα φτυσίματα που χει φάει και θέλει καπου να ξεσπάσει για να ξεχαρμανιασει?

Αμαλθιάκι φιλιά!
:))

Jerry Jedelou είπε...

κοπελιά τι θα γίνει θα κάνεις κανα ποστ να γουστάρουμε;;;;;;;;;;;

Psofios Korios είπε...

Μόλις αλίευσα το ιστολόγιό σου μέσω twitter, οπότε δεν έχω διαβάσει τίποτα άλλο. Το πρώτο -και σίγουρα όχι τελευταίο :p- που διάβασα είναι το τονισμένο σχόλιο του πιτσιρικά. Το οποίο και πολύ διασκέδασα και με ώθησε να καταθέσω και εγώ τα 2 €λεπτά μου.

Δεν ξέρω τι γράψατε οι παραπάνω αλλά μην το παρεξηγείτε το παληκάρι. Όλοι, έστω και κάνα-δυο μήνες στην ζωή μας την περάσαμε αυτή την φάση. Έχω γνωστούς που ακόμη συμπλέουν με κάποια από αυτά που έγραψε. Δεν ξέρω, εγώ είμαι ρομαντικαφελής ή οι άλλοι είναι κυνικαπαισιόδοξοι;

Κατ'αρχήν το πορνό ρε στούρνο είναι η πιο άμεση μορφή τέχνης. Μέντολες, απλά εκτελεί και αυτό κάποια λειτουργία, γεμίζει κενά, και εκτονώνει ενέργειες. Ενέργειες που σε έναν μη αμιγώς κερδοσκοπικό κόσμο θα εκτονώνονταν όπως θα έπρεπε. Υπάρχει γιατί υπάρχει το χρήμα και μόνο, σε έναν μεταZeitgeist κόσμο δεν θα ήταν εφικτό να υπάρχει.

"Όταν μεγαλώσεις λίγο"(συγχώρα μου το καρακλισέ) και ηρεμήσει κάπως η λίμπιντό σου ίσως δεις τα πράγματα πιο ακομπλεξάριστα και λιγότερο πουριτανικά. Ίσως και όχι, ίσως πουριτανέψεις και άλλο. Α, και φρόντισε να μην ξεχάσεις ποτέ την Νο1 "συμβουλή" των..."μεγαλύτερων και σοφότερων" που κάνεις παρέα, που 1000% σου έχουν πει πολλές φορές και με μία φράση και μόνο σε διέβρωσαν βαθιά :
"Γάμα, γάμα όσο είναι καιρός. Ότι κινείται!!"