Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αυτό είναι κέρατο?

  


Μου λέει η μάνα μου σήμερα (εδώ να πω πως η μάνα μου πάντα κάτι μου λέει απλά δεν την ακούω εγώ πάντα) 


 -"Τον θυμάσαι τον Βαγγέλα από το χωριό μου,που έχει 2 αγόρια και η γυναίκα του είναι η τάδε? Αυτό το όμορφο ψηλό παλικάρι?"


-"Ναι"


-"Τον έπιασε η γυναίκα του στο κρεβάτι με αυτόν τον τάδε που είναι μπλεγμένος και με ναρκωτικά,τον ξέρεις?"


-"Θα θελες να τον ξέρω? Θα θελες να πίνουμε πρέζα παρέα?"


-"Όχι,αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας,σιγά μη πάρεις ναρκωτικά κοτζάμ γαιδούρα.Άκου τώρα,πήγε η γυναίκα του στα πεθερικά ,τους το είπε και της είπανε να κάτσει στα αυγά της,που θα βρει τέτοιο σπίτι αλλού,πως θα ζήσει και σιγά τώρα πως κάνει έτσι αφού το ήξερε 15 χρόνια και άλλα τέτοια..."


-"Ναι και?"


-"Μα τέτοιος λεβέντης να είναι γκέι?βρε δεν κουνιότανε καθόλου.Το λέγανε τόσα χρόνια αλλά να κάθε φορά που το ακούω απορώ..."


  
   Και κάπου εκεί εξήγησα στην γαλανομάτα μάνα μου,απομακρύνοντας μια ατίθαση ξανθιά μπούκλα από το πρόσωπο της,πως οι γκέι δεν είναι απαραίτητα κουνιστοί,δεν έχουν όλοι ψιλή φωνούλα,δεν σηκώνουν το ένα φρύδι ούτε αμολάνε κακίες όπως στα πάνελ των εκπομπών. Οι γκέι πολλές φορές είναι πιο ανδροπρεπείς  από ετερόφυλους άνδρες απλά τυγχάνει να τους αρέσουν οι άντρες.Και κάπου εκεί έσφιξα τα λεπτεπίλεπτα διάφανα χέρια της μέσα στα δικά μου...ναι το είδα...η μάνα μου είχε αλλάξει...η γνώση της προσέφερε μια γαλήνη μέσα της.


  Εγώ όμως δεν ηρέμησα...απλά αναρωτήθηκα που ζούμε,στο 1821?!...όταν ένας άντρας αναγκάζεται να παντρευτεί μια γυναίκα για να κρύψει τις σεξουαλικές του  προτιμήσεις, κάνει παιδιά μαζί της,χτίζει σπίτι,οικογένεια,ολόκληρη ζωή δηλαδή αλλά μέσα του ακόμα αγαπάει τα αγόρια. 


  Δηλαδή,θέλω να πω,πόσες ζωές καταστρέφονται έτσι? Πόσοι τέτοιοι γάμοι υπάρχουν?Πως νιώθει ένας άνθρωπος όταν αναγκάζεται να κρύβεται τόσα χρόνια,πως να νιώθει και αυτή η γυναίκα που μπήκε σε έναν λευκό γάμο,εν αγνοία της αρχικά αλλά κάποτε το έμαθε γιατί είχε να κοιμηθεί χρόνια μαζί του?Πως το πήραν τα δύο αγόρια του που είναι στην εφηβεία?


 Και συνεχίζω...αυτό τώρα θεωρείται κέρατο? Είναι για να θυμώνεις μαζί του που έστησε ένα ψεύτικο κόσμο αλλά αυτός ζούσε άλλη ζωή εις βάρος της οικογένειας του?Γιατί την αγάπη,τον έρωτα και τον χρόνο που έδινε στον εραστή του δεν τα έδινε στη γυναίκα του...


..ή μήπως είναι απλά μια λύτρωση γι'αυτόν και τη γυναίκα του ? Με τέτοια καταπίεση που θα ένιωθε,τέτοια ντροπή για την "ιδιαιτερότητά του" που τόσα χρόνια προσπαθούσε να την κρατήσει κρυφή,είμαι σίγουρη πως ούτε αυτός θα περνούσε καλά έτσι αλλά ούτε και αυτή που αλλιώς ξεκίνησε η ζωή της σαν παντρεμένη και αλλιώς κατέληξε.




  Και ξέρω και άλλα ζευγάρια παντρεμένα με το ίδιο πρόβλημα.Μάλιστα(in fact) έχω ένα φίλο που καταπίεζε τον εαυτό του και παρίστανε(δεν θα πω τον άντρα γιατί είπαμε και οι γκέι είναι άντρες και μάλιστα με περισσότερη μαγκιά απο κάποιους άλλους κομπλεξικούς) πως του αρέσουν οι κοπέλες και προσπάθησε να κάνει και σχέσεις με αρκετές αλλά ήταν πάντα θλιμμένος,ήταν πάντα ψεύτικος.Αυτός,λοιπόν,από τον καιρό που εκδηλώθηκε είναι πλέον ευτυχισμένος και φαίνεται να έχει μια ωραία και καλή σχέση με έναν τύπο.Προσέξτε δεν εννοώ ευτυχισμένος με ρόζ συννεφάκια και με ροδοπέταλα στον δρόμο του..γιατί δεν λύνονται όλα τα προβλήματα της ζωής σου με μια καλή σχέση ή με το να γνωρίζεις τι θέλεις και να το κυνηγάς.Εννοώ  ευτυχισμένος επειδή είναι ο εαυτός του πλέον.Απλά πράματα.


  Γι αυτό λοιπόν όταν με ρωτάνε οι φίλοι μου ηλίθιες ερωτήσεις τύπου "εσύ που είσαι τόσο άνετη πως θα ένιωθες αν έκανες ένα αγόρι και σου έβγαινε πούστης?" πάντα απαντάω πως θα το αγαπάω και πως δεν με νοιάζει με ποιόν θα γαμιούνται τα μελλοντικά μου παιδιά,το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένα,συνειδητοποιημένα και να τα έχουν καλά με το εαυτό τους.


  Μια άλλη ερώτηση που παίζει είναι τι θα έκανα εάν η Ελληνίδα μελλοντική κόρη μου παντρευόταν Αλβανό,αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που το έπιασε η  Αυτή και συμφωνώ μαζί της...φτάνει να ολοκλήρωνε και τη σκέψη της αλλά ας όψεται που είχε να διαλέξει άουτφιτ εκείνη την ώρα και που καιρός για γροθιές στο κοινωνικό κατεστημένο.Είναι και γυναίκα πάνω απ΄όλα!


  Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...οι λέξεις γκέι,πούστης,ιδιαιτερότητα ή οποιαδήποτε άλλη σας χτυπήσει άσχημα είναι απλώς "λέξεις"...δεν είμαι συγγραφέας ούτε ο Μπαμπινιώτης για να βρω τις "πολίτικαλ κορέκτ"...και συνεχίζω...εαν σας χτύπησαν άσχημα λυπάμαι αλλά τότε χάσατε το νόημα της ανάρτησης ετούτης.

57 σχόλια:

panos srpk είπε...

Χθες η μάνα μου με ρώτησε γιατί δεν κάνω παρέα με τον τάδε. Της είπα ότι δεν θέλω, μένουμε στα τυπικά. Αυτή επέμενε να της πώ το γιατί. Είναι γκέι ο τύπος και γι αυτό δε κάνω παρέα μαζί του. Γιατί με γουστάρει ο τύπος και δε θέλω. Αν της τα έλεγα όλα αυτά, θα φρίκαρε και θα μου λεγε αυτό κι εκείνο.
Και όταν έκανα το τατουάζ, φρίκαρε, γιατί νόμιζε ότι τατουάζ κάνουν οι ναρκωμανεις, φυλακισμενοι κλπ.
Μα καλά, που ζούμε? Ακριβώς όπως τα λες. Ζούνε στην εποχή των πεθερικών, συνοικεσιών και λοιπών γραφικών, ιδίως αυτοί που κατάγοται από χωριό. Και στο χωριό γίνεται μεγάλο θέμα αν κάποιος κάνει κάτι έξω απ'τα όρια των εθίμων τους.
Εδώ φίλες μου Αμοργιανές δεν τολμάνε να φλερτάρουν με τουρίστες γιατί είναι έξω απ'τα ήθη τους. Πφφφφ
Για τον αλβανό που λες, εδώ ερχόμαστε στο δικό μου θέμα. Μια κωφή φίλη μου που χώρισε με κάποιον, με ρώτησε μήπως είναι όπως όταν κάποιος ερωτευτεί μια τουρκάλα? Και τις λέω "γινονται αυτά ρε, ο έρωτας δε κοιτάει σύνορα, έτσι και κωφός-ακούων μπορούν να ερωτευτούν, μη τα ισοπεδώσουμε όλα"
Θυμάσαι?

Μήπως ψάχνεις τρόπο να με ρίξεις?
Χαχαχαχαχαχα

Flonsavardu είπε...

όλα όσα ειπώθηκαν είναι σωστά και με κάλυψες. δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα νομίζω από έναν ψεύτικο γάμο, για όποιον λόγο και αν γίνεται. τώρα βέβαια η αλήθεια είναι ότι για μένα είναι κέρατο. μπορεί να είναι και λύτρωση, αλλά είναι και κέρατο. και από τα βερνικωμένα μάλιστα. φαντάσου κάποιος να είναι αμφισεξουαλικός. να μείνει με κάποια γυναίκα που γουστάρει, αλλά να θέλει να ρίξει και ένα στον τύπο που γνώρισε στο μπαρ. τι είναι αυτό, δεν είναι κέρατο;

άσε που οι κανονικοί γκέι του παπακαλιάτη πάνε και με γυναίκες! αυτό που το πας;

είδες, αλάφρυνα με τον καθιερωμένο τρόπο αυτό το πολύ σοβαρό ποστ.

kathysteras είπε...

Χαχαχα sarper και εμένα η μάνα μου το ίδιο λέει .Οι φυλακισμένοι κάναν και οι ναυτικοί και δεν μπορείς να δώσεις αίμα κιόλας μετά, τυχαίο; δεννν ααααγκρ κρατήθηκα πάλι.Μανάδες...

Οκ ας σοβαρευτώ τώρα. Ένα ακόμα από τα πολλά αρνητικά που έχουμε σαν λαός είναι ότι μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Ενώ θα πρεπε να τους γράφουμε όλους( θειτσες κτλ.) και να κάνουμε ότι γουστάρουμε.

Αμάλθεια είναι 18 του μηνός και έχεις γράψει δύο ποστ. Αμα δεν αισθάνεσαι καλά πες το μας γι'αυτό είμαστε εδώ. Αν πάλι θες να σπάσεις το ρεκορ σου πάω πάσο.

mahler76 είπε...

γουστάρω ανωμαλίες. κάνε με κονέ με τον Βαγγέλα.

Ethan Raynolds είπε...

Μου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο σου και είπα να καθήσω να σου γράψω ένα μπράβο για τις απόψεις σου!!!!!!!!

τόσο δα σε λέω είπε...

"εσύ που είσαι τόσο άνετη πως θα ένιωθες αν έκανες ένα αγόρι και σου έβγαινε πούστης?"


πιστεύω πως τι κάνουν στο κρεβάτι τους (ή οπουδήποτε αλλού) τα παιδιά σου ή οι γονείς δεν θα πρέπει να σε νοιάζει
είναι απλά πολύ περίεργο

panos srpk είπε...

Με αφορμή το σχόλιο του Τόσο δα σε λέω, να γράψω κάτι που θυμήθηκα.
Μια τύπισσα από μια ξεπέτα μου έγινε λεσβία. Αρχικά το πηρα κουλ, είπα οκ, και τι έγινε. Την ξαναείδα τις προάλλες όμως και κάτι μέσα μου κάηκε. Είναι δυνατόν αυτή να έγινε λεσβία? Γιατί πολύ θα ήθελα να την ξαναγαμήσω. [αυτό με τα ματάκια που κάνουν οι γυναίκες ποτέ δεν το κατάλαβα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για νυν λεσβία...]

mahler76 είπε...

@sarper?
μήπως ακριβώς έγινε λεσβία επειδή την πήδηξες? χαχαχαχαχα συναδελφικό χιούμορ (ξέρω δεν φημιζόμαστε για αυτό οι αρχιτέκτονες).

ephee είπε...

Κάποτε (στην εποχή της πέτρας) που δούλευα σε φωτογραφείο στην Ομόνοια, ήρθε ένας παππούς (ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΣ!) γύρω στα 70βάλε μετά τα χριστούγεννα με 2 φιλμάκια.
Στο ένα παιδιά, εγγόνια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και γαλοπούλες γεμιστές, και στο άλλο ο ίδιος με έναν nigger 3 μέτρα, και με τρία πόδια, και μάλιστα το τρίτο χαμένο μέσα στον παππού.
Ούτε εκείνο ήταν απλά κέρατο.
Η αφεντικίνα μου θυμήθηκε τα νιάτα της όταν τραγουδούσε με τη Μαίρη Λίντα και το Χιώτη, και μου είπε γιατί χωρίσανε οριστικα..
Ούτε εκείνο ήτανε απλά κέρατο.

Ξέρεις τι δε συγχωρώ; Το ψέμα και την απάτη. Η γυναικούλες τι φταίνε να περάσουν μισή ζωή στερημένη από αγάπη και έρωτα; Όπως δε γουστάρω να μοιράζομαι τον άντρα με μια άλλη, έτσι δε γουστάρω να τον μοιράζομαι και με έναν άλλο. Ψέμα το ένα, ψέμα και το άλλο..

Για τα παιδιά, τις θέσεις μου τις ξέρεις, οπότε δε μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση της μάνας, αλλά προτιμώ να είναι αδερφή και ειλικρινής με όλους (και κυρίως με τον εαυτό του) παρά να λέει ψέμματα στον εαυτό του.

Ξέρω αδερφή που στράφηκε στην εκκλησία και τη νηστεία λες και πρόκειται να ξορκίσει το κακό μάτι.. Έλεος, λίγη σοβαρότητα..

Κι εγώ που δεν παντρεύτηκα Έλληνα, όλοι στραβώνουν (μα ΟΛΟΙ) στην αρχή, κι εγώ τους απαντάω απλά: Τι να κάνουμε, δεν μπορούσα να περιμένω τον κάθε μαλάκα πότε θα απογαλακτιστεί από τη μαμά στα 50 του..

Αναπαύω την κάσα μου.
Ωραίο κείμενο. Χέσε τα politically correct..

Loud Melody είπε...

εσύ που είσαι τόσο άνετη πως θα ένιωθες αν έκανες ένα αγόρι και σου έβγαινε πούστης;

Νομίζω πως η απάντησή μου θα ήταν παρόμοια με τη δική σου. Θα αγαπάω το παιδί μου για αυτό που είναι, ανεξάρτητα τις προτιμήσεις του, αλλιώς πρώτη εγώ θα φταίω για τη δυστυχία του.

Είναι αστείο γιατί τις προάλλες συζητούσα με κάποιον κάτι παρόμοιο. Έχω την εντύπωση ότι στο θέμα των γκέυ αντρών πιο πολύ κομπλάρουν οι άντρες, ή ίσως το φαινόμενο να είναι πιο έντονο στους άντρες που γνωρίζω εγώ. Για παράδειγμα είχα ρωτήσει κάποιον αν έκανε αγόρι κι ήταν γκέυ αν θα το αγαπούσε για αυτό που είναι κι απάντησε ότι θα το αγαπούσε επειδή είναι παιδί του, ΠΑΡΟΤΙ θα ήταν γκέυ. Ρώτησα το ίδιο άτομο "Θα προτιμούσες το παιδί σου να μην έχει πόδι ή να ήταν γκέυ;" κι ύστερα από σκέψη είπε διστακτικά "Εεεεεε, ίσως....... μάλλον να ήταν γκέυ"

Loud Melody είπε...

Δυστυχία που αναφέρω πιο πάνω για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ το να έχω πρόβλημα με τις προτιμήσεις του κι αυτό να ντρέπεται για τον εαυτό του και να κρύβεται και να είναι δυστυχισμένο.

DRAMA QUEEN είπε...

Πάρα μα πάρα πολλές Αμάλθεια μου ανά τους αιώνες και πρόσφατα έχω να σου διηγηθώ άπειρες. Για μένα ακόμα και να μην ξέρεις τι είσαι δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν υπάρχουν παιδιά. Μπορείς να πληγώσεις έναν ενήλικα όσο άσχημα θες, αλλά τα παιδιά είναι άλλο θέμα.

☆LoUniTa☆ είπε...

ποπο!!!τραγικο...
ξερω τετοιες ιστοριες αλλα οχι γνωστου...
οι γνωστοι μου,εχω ακουσει πως κανουν χειροτερα.Κ μη νομιζετε,στα χωρια τα κανουν ολα..
εχω ακουσει να πιανουν ανθρωπο με ζωο στα πρασα ειναι ποτε δυνατον?κ ομως ειναι αποδεδειγμενο.μπλιαχ δλδ..αυτο θεωρειται κερατο? χαχαχα
τωρα οσο γι αυτους που κρυβονται,η απορια μου ειναι..πως ακριβως το -αντεχουν-
πως γινεται δλδ να κοιμουνται ησυχοι τα βραδια με μια γυναικα διπλα,πιο διπλα τα παιδια...κ να εχουν κ τις τυψεις που κανουν κακο σε τοσες ζωες...τι να πεις?!
κ αντε αυτους που εχουν ενοχες και που κρυβονται απο φοβο ναι-ισως-μπορει να τους λυπηθεις
υπαρχουν ομως κ καποιοι αναισθητοι
που δεν εχουν καν αισθηση τσιπας και ντροπης γι αυτα που κανουν εις βαρος των αλλων..
και δλδ ο Βαγγελας ειναι μπαϊ ή γκεϊ?

α κ η Αυτη αν κ δεν ολοκληρωσε-εεεεγραψε...

Coffeemug είπε...

Υποπτεύομαι ότι μπορεί να μην είναι κάποιος συνειδητά γκέι. δηλαδή η πολύ ισχυρή παράμετρος των κοινωνικών κανόνων να τον έκανε να το σπρώξει πίσω στο μυαλό του και το σώμα του. Δεν ξέρω αν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα πάντα. Από την άλλη ας υποθέσουμε ότι πριν 10 χρόνια αποφάσιζε ότι αυτός είμαι και από εδώ και εμπρός θα έχω αυτήν την ταυτότητα. Αυτό πώς ακριβώς το λες σε γυναίκα και παιδιά δηλαδή;

alex from planet Mab είπε...

Όχι. Δεν ζούμε το 1821. Ζούμε στην Ελλάδα, δηλαδή στην παλαιολιθική εποχή και λατρεύουμε ηφαίστεια. Εδώ στα χωριά τα καλοκαίρια κάνουν ακόμη λιτανείες για να βρέξει.-

Vipera Lebetina είπε...

Amalthia ένας από τους καλύτερους φίλους μου τυχαίνει να είναι Αλβανός.. Όταν το έμαθε αυτό η κολλητή μου φρίκαρε.. Ε ΚΑΙ; της είπα. Μέχρι τότε μου έλεγε πως είναι πολύ οκ παιδί, και αυτό είναι αλήθεια. Αλλά γιατί μόλις έμαθε την καταγωγή του αμέσως αναθεώρησε τις απόψεις της; Άντε ντε...
Όσο για τους γκέι, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα (πόσο μάλλον στον έρωτα) και ποιοι είμαστε εμείς που θα τους στερήσουμε αυτό με την άθλια και ρατσιστική μας συμπεριφορά;

s_pablo είπε...

Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα, ούτε με την εποχή. Η σεξουαλική "παρέκκλιση" δεν είναι εύκολα αποδεκτή σε καμμιά κοινωνία. Και πολύ φοβάμαι ότι σε 50 χρόνια κάποιος θα γράφει μια παρόμοια ιστορία και θ'αναρωτιέται "μα που βρισκόμαστε, στο 2000?"

Τέλος πάντων, στην ερώτηση σου. Όχι, δεν είναι. Γιατί μια σχέση τέτοια δεν βασίζεται στην ερωτική επαφή, αλλά στην στήριξη του ενός προς τον άλλον. Δεν ξέρω ηλικίες και καταστάσεις στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά μπορεί να είναι ευτυχισμένοι οι δυο τους, ακόμα κι έτσι.

Η οικογένεια είναι μια σύμβαση που μπορεί να λειτουργήσει, άνετα, χωρίς κρεβατοκάμαρα στο σπίτι...

ΥΓ. Οι ομοφυλόφιλοι ΕΙΝΑΙ άντρες, άρα μπορεί και να ποθήσουν μια γυναίκα. Σπάνιο, αλλά γίνεται και το έχω δει.

ΥΓ1. Mahler χαχαχαχα δυο φορές. Μια για κάθε σχόλιο σου. (Πρόβλημα που γέλασα και δεν είμαι αρχιτέκτονας? Να πάω να κοιταχτώ?)

ΥΓ2. Για το ρατσιστικό ζήτημα, μη λέμε μεγάλα λόγια. Υπάρχουν διαφορές στην κουλτούρα που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Για να το θέσω πιο χοντρά, πως θα αισθανόσουν αν η κόρη σου παντρευόταν αφρικανό που θα ήθελε να κάνει κλειτοριδεκτομή στην εγγονή σου? Ουπς, έγινα ρατσιστής?

s_pablo είπε...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για ποιοτικές διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους, αλλά για διαφορετικές νοοτροπίες που μπορεί να γίνουν τροχοπέδη στην αποδοχή μιας κατάστασης.

amalthia είπε...

@sarper
η φίλη σου θα βλέπει τις σειρές του Μανουσάκη μάλλον και θα ήθελε και αυτή να ζήσει έναν αντίξοο έρωτα!

@Φλο ΜΟΥ(νί της λάσπης)
ευχαριστώ για την αβάσταχτη ελαφρότητα του "είναι" ΣΟΥ

@κάθυ
αχαχαχαχαχα..αμα σου πω πως θα πάω και για τρίτο πόστ σύντομα τι θα κάνεις?

@mahler
κάτσε ήσυχα! έχει 2 παιδιά..είσαι έτοιμος να γίνεις πατέρας?
όσο για τον sarper τιμή του ρε!την ταρακούνησε και την έκανε να μάθει τι θέλει!άξιος!άξιος!

@Εthan Reynolds
ευχαριστώ(κοκκίνισα λίγο...)

@τόσο δα
δεν σε πιάνω καθόλου!ούτε τόσο δα!πάντως μου θύμισες μια ερώτηση στάνταρ στα "σχολικά λευκώματα":"τι θα έκανες εαν έπιανες τους γονείς σου να το κάνουν?" ξέρω ξέρω στα "λευκώματα" ήταν ερωτήσεις τύπου τι εστί έρως...αλλά στο δικό μου σχολείο ήταν λίγο πιο εξελιγμένες!

@εφηη
η σαιεντολογία τώρα που το λες υποτίθεται οτι σε κάνει "άντρα" και αν το πάρεις λογικά η Καμπάλα σε κάνει "γυναίκα"...μη με ρωτήσεις ποια είναι η λογική!Hollywood παιδί μου!
ααααααα Εφηη τι εννοείς?ο Χιώτης δεν γούσταρε Λίντες?γούσταρε Μάριους? τώρα το πιασα...σπίρτο είμαι...

amalthia είπε...

@γλυκιά Μελωδία
κατάλαβα τι εννοείς..εξάλλου η "δυστυχία" που αναφέρεις είναι το αντίθετο της "ευτυχίας" που αναφέρθηκα εγώ!
απλώς αποφεύγω να κάνω ακραίες ερωτήσεις,με το να ρωτάς κάποιον αν θα προτιμούσε ανάπηρο παιδί ή πούστη είναι σαν να αναφέρεσαι και στην ομοφυλοφιλία σαν αναπηρία μόνο και μόνο βάζοντας τα σε αντιδιαστολή.
και μη με παρεξηγείς που στο λέω,κάποτε και εγώ έλεγα οτι προτιμώ ένα παιδί γκέι παρά ένα παιδί εξαρτημένο απο τα ναρκωτικά ή με γενικότερα προβλήματα υγείας.Υγεία πάνω απ΄'ολα έλεγα..αλλά κάποια στιγμή το σκέφτηκα και κατάλαβα οτι χρησιμοποιούσα λάθος επιχείρημα στην προσπάθεια μου να εξηγήσω στους φίλους μου τι εννοώ.

amalthia είπε...

@Drama Queen
ναι με τα παιδιά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί,σκέψου όμως..και οι γονείς υπήρξαν κάποτε παιδιά των γονιών τους και οι αποφάσεις που παίρνουν ως παιδιά τους κυνηγούν και ως ενήλικες.
καμιά φορά αναλαμβάνουμε να κάνουμε πράγματα στα οποία νομίζουμε οτι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στην πορεία καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι.

@Λουνίτα με αστεράκια
ο Βαγγέλας είναι γκέι...και η Αυτή είναι κακιά...ολόκληρο shout out της έκανα και δεν έχει κάνει κόμεντ!

@coffemug
έλα μου ντε?! πως το λέει? γι'αυτό κάπου στο πόστ αναρωτιέμαι αν είναι λύτρωση που τον έπιασε στα πράσα.

Ανώνυμος είπε...

Ε κοπελιά.. Θα συνεννοούμαστε πριν γράψουμε ανάρτηση. Δε γίνεται αλλιώς. Και για τους γκέυ ήθελα να γράψω αλλά μετά κουράστηκα πολύ..

Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα είπες. Και να μη μιλάς απότομα απέναντι στη γαλανομάτα μάνα σου. Κατάλαβες; Ο Βαγγέλας πάντως, έστω και αργά σώθηκε..

φιλιά πολλά

amalthia είπε...

@Αλέέέέέέξια
ναι ναι και στα νησιά κάνουν δεήσεις για να πιάσουν καλή ψαριά.

@Vipera
άσχετο αλλά τώρα το όνομα σου μου θύμισε αυτά τα "βιπερ",τα ερωτικά μυθιστορήματα τσέπης που έκαναν θραύση στα '90s!
πάντως σοβαρά τώρα,μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις εσύ τις απόψεις σου για την κολλητή σου...

@s_pablo
αυτό που λες το φοβάμαι και εγώ...
...έχεις δίκιο για τις ποιοτικές διαφορές του κάθε ανθρώπου και λαού γενικότερα. με βάση αυτές θα μπορούσα να πω αν θα μου άρεσε ή όχι.με βάση αυτές όμως και όχι με βάση την ράτσα αυτή καθ'αυτή.
και πιο συγκεκριμένα άκου κάτι...εαν η κόρη μου ήθελε να παντρευτεί εναν Αφρικανό που θα ήθελε να κάνει κλειτοριδεκτομή στην εγγονή μου θα φρίκαρα! όπως θα φρίκαρα εαν ήθελε εναν Έλληνα που π.χ θα την χτυπούσε από υπερβολική ζήλεια. οτιδήποτε ακραίο με απωθεί.

ά και καλώς ήρθες!!

amalthia είπε...

@Αυτή
τσάμπα σε είπα κακιά...στο κόμεντ μου πιό πάνω!

και δεν μιλάω απότομα στην γαλανομάτα μάνα μου..ούτε στην γκριζομάτα πεθερά μου...ψιτ..καταλαβαίνει τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μου ε?!όλα τα έχω προβλέψει!

φιλιά περισσότερα

Loud Melody είπε...

Κάνεις λάθος αλλά δε θα αναλύσω αυτό που εννοούσα, πώς στο καλό νόμισες ότι θεωρώ αναπηρία την ομοφυλοφιλία δε θα καταλάβω ωστόσο θα μείνω εδώ γιατί τείνεις να με παρερμηνευεις τελευταία.

amalthia είπε...

@γλυκιά μου Μελωδία
οχι όχι όχι δεν σε παρεξηγω ούτε τώρα ούτε ποτέ!
Μα δεν σου πα ότι το έκανα και εγώ αυτό;!
αρα έχω παρεξηγηθεί και με μένα... Και αυτό ακούγεται λίγο περίεργο ε; Πως θα τα βρω με τον εαυτό μου, μου λες;

s_pablo είπε...

@αμάλθεια

Αν πας σε κάποια ορεινά χωριά της Κρήτης, θα δεις ότι οι άντρες τρώνε στο τραπέζι και οι γυναίκες στην κουζίνα. Το ίδιο, απ'όσο ξέρω, συμβαίνει και με τους Αλβανούς. Για τέτοια πράγματα μιλάω.

Απο κει και πέρα, σαφώς έχεις δίκιο (για την ατομική ευθύνη), αλλά για τον Αφρικανό αυτό που θα κάνει είναι φυσιολογικό στην κουλτούρα του, ενώ για τον Έλληνα με το βαρύ χέρι, δεν είναι.

Αυτά και καλώς σας βρήκα κι εγώ.

ΥΓ. Αγαπάμε Julie London και κυρίως αυτήν την υπέροχη εκτέλεση

http://www.youtube.com/watch?v=eQPiV_cauyI

Statler ή Waldorf είπε...

Γενικα με τους γκει ουτε ειχα ουτε και θα χω προβλημα ποτε...το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του θεμα! :) Ο καθενας πρεπει να τον νοιαζει τι γινεται στο δικο του κρεβατι...

s_pablo, που καλε γινεται αυτο? Κρητικια ειμαι...αυτα δα πρςτη φορα το ακουω...Μπορει να γινοταν προ Χριστου αιωνα αλλα στις μερες μας πιστεψε με οχι... Ομως, στην Κρητη το παιρνουν πολυ πατριωτικα και τρωνε ξυλο οι γκει...βλεπεις η λεβεντογεννα Κρητη βγαζει λεβεντες...ιου.Ειναι κολλημενοι κατι που δυσκολα θα αλλαξει...Ειναι που θελουμε να γινουμε και αυτονομο νησι φτου μας!

Η Λωζαννη παντως ειναι gay-friendly οπως λενε και στη σχολη μας εχουμε στο εργαστηριο εναν/μια... Δεν το λεω τυχαια..και εξηγουμαι...την μια μερα ερχεται ντυμενος ανδρας και την αλλη γυναικα...Την μια μερα τον φωναζουμε Πετρα και την αλλη Πετρο...

κατι τετοιο ομως φυσιολογικο δεν το βρισκω ... οσο κι αν σεβομαι τις αποψεις του αλλου...δεν μπορς ν μην γελασω οταν ακουω τους υπολοιπους να λενε ''σημερα τι εχει ντυθει'' και να πεφτουν στοιχιματα .. κλασικοι ελληνες ακομα και στο εξωτερικο!

statler

s_pablo είπε...

@statler

Κρητικιά είσαι. Από ψηρό χωριό είσαι?

Μπορεί να έτυχε, αλλά έτυχε δυο φορές. Βλέπεις, ζούσα κι εγώ στο νησί μέχρι πριν λίγο καιρό.

ΥΓ. Αν γίνει η Κρήτη αυτόνομο κράτος θα επιστρέψω. Έχω δώσει όρκο...

Statler ή Waldorf είπε...

Ειμαι απο τα Ανωγεια αλλα μενω/εμενα (αμα γυρισω Ελλαδα θα την λυσω την απορια μου αυτη) Ηρακλειο!

Ας ελπισουμε να μην γινει αυτονομο γιατι χαθηκαμε...δεν λεω δυστυχως εχουμε πολλους πετσαρους και να μην πω τι αλλο...

Με λυπη μου βλεπω πως ολο και περισσοτεροι γνωστοι μου γινονται σοβινιστες...σε σημειο να μην θελουν να φυγουν ποτε απο το νησι...

statler

amalthia είπε...

@s_pablo
πολύ χαίρομαι που κάποιος πρόσεξε και τη μουσική!(ακούτε οι υπόλοιποι???)

@Statler
συμφωνώ..απλώς καμιά φορά αναγκαζόμαστε να μιλάμε και να υποστηρίζουμε τα αυτονόητα...καλώς ήρθατε!

Jerry Jedelou είπε...

αμάλθεια το πιο τραγικό σε αυτή την ιστορία είναι ακριβώς αυτή η γυναίκα που την κορόιδεψε και την καταδίκασε να ζει χωρίς έρωτα τόσο καιρό.
άλλο τόσο τραγικό είναι πως η οικογένειά του μάλλον τα ήξερε, ενδεχομένως να τον είχαν συμβουλεύσει τύπου "βρες μία εκεί να κάνεις δύο παιδιά, κι εσύ κάνε τη ζωή σου" (για να μη λέει και το χωριό). Καταδίκασαν δηλαδή και το παιδί τους και την άλλη.
εγώ έχω δύο αγόρια και το μόνο που θέλω για αυτά είναι να είναι ευτυχισμένα. είμαι σίγουρη για αυτό. και θα προσπαθήσω να τα στηρίξω στις επιλογές τους- όλες.

Sweet and bitter είπε...

Μα γιατί κανένας δεν έχει πει ακόμα για το κέρατο του Βαγγέλα στον ίδιο του τον εαυτό; Εννοώ που αυτο-παραμυθιαζόταν και παραμύθιαζε και τους άλλους (με οδυνηρές συνέπειες για όλους).

DRAMA QUEEN είπε...

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά έτσι γίνεται ο φαύλος κύκλος που δεν κλείνει ποτέ.
Και δεν το δέχομαι το κατόπιν εορτής, σόρρυ κατάλαβα τελικά ότι δεν ήμουν έτοιμος να γίνω γονιός. Απλά δεν το δέχομαι.

Mamouli είπε...

Αυτό είναι "γαμώ το κέρατό μου"!

Μπορούν να ειπωθούν πολλά επάνω στο θέμα (τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί).

Είναι κρίμα... για όλους... Τόσο απλά!

Mamouli είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
prozak είπε...

3 φορές έχω γράψει κι έχω σβήσει...

Μαλακία, αλλά σχεδόν πάντα έτσι κάνω όταν ξέρω ότι αυτό που θα γράψω θα ενοχλήσει κάποιους...

δεν δέχομαι το μακριά από τον κ@λο μου κι όπου θέλει ας είναι... ούτε το ότι οι γκέυ είναι άντρες κτλ κτλ
αν πεις μια γυναίκα λεσβία δεν θα το πάρει βαρέως, αν πεις έναν άντρα πούστη μάλλον θα παρεξηγηθεί ε..?!

και για να το τελειώσω κάπου εδώ, για μένα το άγχος μου δεν είναι αν το αγόρι μου βγει γκευ, αλλά το αν ο γιος μου ερθει μια μερα και μου το ανακοινώσει...

ρε γαμώτο πριν μερικά χρόνια δεν νομίζω ότι οι μανάδες είχαν τοσο έντονο αυτό τον προβληματισμό...!!

amalthia είπε...

@Jerry
όντως,ενω αν δεν κρυβόταν εξ'αρχής δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα "τραγικά".

@Sweet and bitter
δεν το πε κανένας για να το πεις εσύ βρε!

@Drama Queen
συμβαίνει όμως το "κατόπιν εορτής",το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουμε νομίζω.

@Μamouli
χαχαχα ή "το κέρατο μου το τράγιο"!

@Prozak
ίσως πριν μερικά χρόνια δεν είχαν αυτόν τον προβληματισμό οι μανάδες γιατί ήταν δεδομένο ότι ένας ομοφυλόφιλος θα κρυβόταν,ενώ όσο γίνεται η κοινωνία μας πιο ανεκτική τόσο οι άνθρωποι αυτοί παύουν να κρύβονται.γράφε και σβήνε όσο θες και γράφε και ό,τι θες...εγώ θέλω να ακούω απόψεις!!

Mamouli είπε...

Μπορείτε να περάσετε από το μπλογκ μας και να παραλάβετε το βραβείο σας.

Το event θα είναι black tie, οπότε παρακαλούμε να έρθετε αναλόγως ντυμένοι.

Dannossiel είπε...

να σε πω δν ειναι μονο οι γκει που καταπιεζονται σ ενα ψευτικο γαμο
κι ο στρειτ που βαρεθηκε τρωει καταπιεση
κι ο στρειτ που αγαπα καποιον αλλον και παντρευεται αλλον τρωει καταπιεση
και γενικα πολυ καταπιεση ο γαμος αν δε γινεται με το ενα συγκεκριμενο ατομο.
κι ισως και ετσι μετα απο δεκα ετη παλι καταπιεση να τρωγε κανεις
ποιος ξερει

Kwlogria είπε...

Υπάρχουν πολλά ψέμματα στις σχέσεις, υπάρχουν αυτά που δεν θέλουμε να δουν ενώ κραυγάζουν μπροστά στα μάτια μας και άλλα πολλά που πετάμε οι άνθρωποι μπροστά στην ανάγκη να ακολουθήσουμε το κοινωνικό πρέπει και να παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά κλπ. Ο τύπος μπορεί να το έκρυβε κι από τον ίδιο του τον εαυτό. Η τύπισσα όφειλε να γνωρίζει τον άντρα που παντρεύτηκε ή τουλάχιστον να τον μάθει μετά από τόσα χρόνια. Τώρα, τι να πω. Όταν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και τελικά έρχεται η αλήθεια στη μούρη σου σα μενίρ, είναι βαρύ το χτύπημα αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Τι να πω. Μαλακία. Τα παιδιά την πληρώνουν για μία ακόμη φορά. Σε φιλώ:)

λού είπε...

41 comments ρε φιλε. αυτη εισαι.

amalthia είπε...

@mamouli
τι να πω?τι να πω?ευχαριστώ!!!

@Dannossiel & άθλιες κόρες
την καταπίεση δεν την γλιτώνουμε ε?

@κωλόγρια
δεν μπορώ να μιλήσω,συγκινήθηκα που μπήκες να σχολιάσεις...ολοένα σκουπίζω τις μύξες μου με το μανίκι μου!

@λου
όντως μου είναι πολλά αλλά σκέψου δεν είναι 41 βλόγκερς,είναι και οι απαντήσεις μου.μερικοί μάλιστα κάνουν κόμεντ παραπάνω απο μια φορά.το ωραίο ξέρεις ποιο είναι?οτι τους γουστάρω όλους αυτούς...όσοι και να είναι!
(προσπερνάω το γεγονός οτι δεν σχολίασες πάνω στο θέμα του πόστ γιατί με εμψυχώνεις!)

ysterografo είπε...

Έχει σημασία τελικά αν είναι ΚΑΙ κέρατο; Ένας σωρός από αβόλευτες ζωές όμως είναι σίγουρα.

Marina είπε...

Ωραία τα γραφόμενά σου, υπάρχουν όμως και άλλες παράγραφοι. Οπως σωστά λές πάρα πολλοί άνδρες gay σήμερα, ούτε κουνήματα κάνουν, ούτε θηλυπρεπείς είναι. Μερικοί αρέσκονται στο σέξ και με τα δύο φύλλα, οι λεγόμενοι "bisexuals". Κάποιοι αρέσκονται να γυρνάνε απο μπάρ σε μπάρ ψωνίζοντας αγόρια, για μία βραδυα..άλλοι θέλουν να έχουν γιούς και κόρες. Θέλουν οικογένεια.
Η κοινωνία στην Ελλάδα ούτε το γάμο μεταξύ τους δεν το δέχεται..πόσο μάλλον την υιοθεσία.
Οπότε παντρεύονται.
ΣΠΑΝΙΑ η γυναίκα τους δεν το ξέρει. Αν δεν το έχει καταλάβει στην αρχή, το βλέπει/μαθαίνει στην πορεία. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα σχέσης. Αν δέχεται η γυναίκα απροκάλυπτα πλέον να τον μοιράζεται..Αν δέχονται τα παιδιά, ο μπαμπάς να έχει γκόμενο. Αν το αντρόγυνο είναι δεμένο, η ιδιαιτερότητα του συζύγου μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα.
Αν τίθεται θέμα ζήλιας/προκατάληψης τότε χωρίζουν. Κακήν κακώς μάλιστα.

Πάντως το να είναι κανείς gay δεν είναι μομφή, σεξουαλική προτίμηση είναι. Ομως στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση. Αυτό κάτι δηλώνει, για εμάς..τους ρατσιστές

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaa
ola kala
oxi kai Alvano!
mi xestoumeeeeeeee.....
lolololololoo

Ανώνυμος είπε...

Άι μάρη.. Που θα με πεις και κακιά..

Και σχόλιο σου έκανα πριν πόσο καιρό και την ιστορία σου ψήφισα.. Μόνο εγώ περικαλώ!

Πού σκατά εχεις χαθεί;

Ανώνυμος είπε...

re si Amalthia tora mperdepsame ta mpoutia mas,tha pantreuosoun esi pote kapoion gia na tou doseis kalipsi?
tha paremenes s ena gamo an anakaliptes oti o kalos soy to paei to gramma?

alterMode είπε...

χμ αν ειναι κέρατο ε?
κι εγω ψηφίζω πως ναι είναι! Ίσως και πιο χόντρο κέρατο... πως το ξεπερνάς άραγε μετά? Άντε άμα στα φορέσει...η πρώτη θα σαι ή η τελευταία? παίρνεις κι ένα διαζυγιάκι εις βάρος του(!) κι όλα καλά( Αλήθεια τώρα που το σκέπτομαι,τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις νομικά? :/ ) Αλλα τώρα γίνεσαι και ρεντίκολο, τι σκατα τόσα χρόνια δεν το είχες καταλάβει?!

Αλλάζουν βέβαια τα πράγματα αν αποτελεί κοινό μυστικό. Πόσο εύκολα καταστρέφεις δυο ζωές για την κάποια 'υστεροφημία' σου στην σαθρή,παλιομοδίτικη και καρα-συντηρητική κοινωνία μας?

Irini

(συνέχισε τα σπας!)

amalthia είπε...

@υστερόγραφο
ενα σωρος ευθύνες ένας σωρός με λάθη,δεν μας αφήνουν να χαρούμε την αγάπη.αυτή η λέξη(σωρός)πάντα μου θυμίζει αυτό το τραγούδι.

@μαρίνα
συμφωνούμε τόσο που θα νομίζουν ότι με βοήθησες εσύ να γράψω αυτό το ποστ!

@eyegraphic/maria
δεν σε καταλαβαίνω,γιατί να μην μείνω?στ'ΑΡΧΙΔΙΑ μου..αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

@altermode/irini
καλέ είστε όντως 10?και δεν έχετε μαλλιοτραβηχτεί ακόμα?
στο θέμα μας τώρα...ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να μάθω τι γίνετε νομικά σε αυτή την περίπτωση!(τα σπάω?τα σπάω?ε ναι λοιπόν τα σπάω αφού μου το λες εσύ..κοκκινίζω λίγο αλλά θα μου περάσει...σ'ευχαριστώ!)

amalthia είπε...

@αυτή μου
δεν είχα ίντερνετ κάποιες μέρες,η φόρθνετ πέθανε για λίγο...πριν απο αυτό όμως σου είχα στείλει μήνυμα(mail)όπως σου έγραψα σε ενα ποστ σου...στο gkri@κάτι...αλλά δεν το πήρες.γιατί?σ'ευχαριστώ μαρή που με ψήφισες...και το αγόρι μου με ψήφισε...2 φορές!αχαχαχαχα

alterMode είπε...

@amalthia

χαχαχα! οχι καλε!δεν ειμαστε 10! ψαρωτικο είναι έτσι το παίξαμε κι εμεις ...καποιες κι είπαμε να δείξουμε οτι ξέρουμε κι απο δυαδικό! ;)
Μη μασας!δυο κ μοναδικες(λεμε τώωρα) ειμαστεεεεε!! χεχεχε

(καλεε οχι,μη κοκκινίζεις κιολας:P :P:P)
thnx gia to comment sou! ;)))

Irini

Ιθάκη-man είπε...

Πολύ ωραία όσα είπες, και τα σχόλια είναι πολύ ωραία. Αχ, όλα ωραία είναι! Μια χαρά.
Όλοι είμαστε άνθρωποι, ούτε τέρατα είμαστε ούτε ανώμαλοι (οκ, κάποιοι είναι βλπ δολοφονοι, πολιτικοι κ.ο.κ) και αυτό δεν το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι. Δεν έχει σημασία αν είσαι γκέι, στρέιτ, μάυρος, άσπρος, γυναίκα, άντρας, Έλληνας, Αλβανός, ότι και να 'σαι (όποια ταμπέλα και να σου κρέμασαν) δεν παύεις να είσαι άνθρωπος. Μπορείς κάλλιστα να πληγωθείς, να πληγώσεις, να αγαπήσεις, να αγαπηθείς. Το κέρατο είναι ένα πράγμα, το ψέμα είναι ένα άλλο, αλλά και για τα δύο υπάρχουν ελαφρυντικά ανάλογα με την περίπτωση!

amalthia είπε...

@ιθάκη-άνθρωπε-άντρα

πολιτικοί!αχαχαχαχα

αποφεύγω να κρεμάω ταμπέλες...αφού να φανταστείς τις ανιψιές μου ποτέ δεν τις χαρακτηρίζω.δεν του λέω "είσαι άτακτη" αλλά "έκανες αταξία" γιατί λένε πως τα παιδιά θα κουβαλάνε τον χαρακτηρισμό σαν μια ταμπέλα και θα δρουν αναλόγως.

αυτά τα ολίγα...σε ευχαριστώ πολύ και για το σχόλιο και για το κοπλιμάν!!

Parakmiako Ergaleio είπε...

:-/ Κέρατο το βλέπω, είτε πήγαινε με γυναίκα είτε με άντρα ο τύπος.

Επίσης το θεωρώ πολύ αρνητικό να χρησιμοποιούν οι gay έναν straight γάμο για κάλυψη...Σαν να έχουν χεσμένα δλδ τα συναισθήματα που μπορεί να έχει η κοπέλα κλπ.

Είσαι gay? Έχε τον σύντροφό σου και γίνετε συγκάτοικοι. Μην πας να μπλέξεις άτομα που δεν ξέρουν και δένονται συναισθηματικά. Είναι άδικο.

suncitizen είπε...

ΑΜάλθια !
Θίγεις ένα τεράστιο ζήτημα.
Το πως να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις.
Δηλαδή, η κοινωνία μας που δεν έχει παιδεία, σκέφτεται δογματικά. Δηλαδή, όλοι πρέπει να είμαστε κάπως, άσχετα αν μπορούμε ή όχι. Αρκεί να φαίνονται όλα "ηθικά" όμορφα και αγγελικά πλασμένα.
Όμως, έτσι, όπως είδες, πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο. Καταστρέφεις ζωές. Της γυναίκας πρώτα από όλα (είναι το θύμα λόγω άγνοιας)! Του άντρα επισης και ακόμη χειρότερα των παιδιών...

Αν παντρευτείς όλα οκ. Αν χωρίσεις επίσης όλα οκ. Είσαι str8 και όλοι χαίρονται. ΑΝ όμως, δεν παντρευτείς, τότε μπαίνει ταμπέλα. Και ειδικά στην επαρχία η ζωή γίνεται πολύ δύσκολη. Γι αυτό συνηθίζω να λέω ότι "γκέι εκτός αθήνας = στέιτ".
Καλά κάνεις και τα λες αυτά, μήπως και κάποτε αφυπνιστούμε από το λίθαργο...
Και μια ακόμη ατάκα του Μπρεχτ που κολλάει εδω:"ΑΝ δεν παλέψεις για το αυτονόητο, τότε θα ζήσεις το αδιανόητο!"
Φιλιά

amalthia είπε...

@parakmiako ergaleio
εαν ήταν όλα τόσο απλά τότε δεν θα γινόντουσαν ταινίες βασισμένες στη ζωή...

@suncitizen
δηλαδή τώρα θέλεις να πεις ότι είμαι φοβερή,συνειδητοποιημένη,καίρια και τα "άρθρα" μου χώνουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και κοιτάνε την κοινωνία στα μάτια.
Ο.κ. το δέχομαι! χαχαχα