Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

A Dream Come True

 

Όταν ήμουν παιδί είχα βρει έναν κήπο για να κρύβομαι εκεί από τη ζωή όταν λείπω...τραγουδάει ο Μάριος ο Φραγκούλης....για να προετοιμάζομαι εκεί για την ζωή που θα ζήσω..συμπληρώνω φαλτσάροντας εγώ η Αμάλθεια.

  


Στα 7 ονειρευόμουν να γίνω η καλύτερη στο βόλευμπολ-και ας μην είχα πιάσει ποτέ την μπάλα στα χέρια μου-θα έπαιζα λέει στο προαύλιο του σχολείου με ένα μαύρο κοντό στενό φόρεμα και πολλά βραχιόλια(σημειώστε το αυτό με την μόδα),θα ήμουν λέει και όμορφη και παίχτρια!
Στα 10 μου το είχα πετύχει,είχα γίνει η καλύτερη γιατί απλά μια μέρα αντιμετώπισα καλά την μπάλα που ήρθε πάνω μου και αποφάσισα πως ξέρω να παίζω.Με τον αέρα της γνώσης λοιπόν έγινα η καλύτερη,με φόρμα και αθλητικά έπαιζα βέβαια αλλά δεν βαριέσαι...τα όνειρα δεν είναι για να πραγματοποιούνται
ολόκληρα,χάνουν την μαγεία τους.


Στα 10 ονειρευόμουν τον εαυτό μου να είναι γύρω στα 20,ξανθιά με μαλλιά μακριά και μύτες μπροστά,αδύνατη,ψηλή,όμορφη,επιτυχημένη δικηγόρο-ναι στα 20,προφανώς νόμιζα οτι δικηγόρος γίνεσαι με εντατικά φροντιστήρια-με πολλούς φίλους και με μνηστήρα παρακαλώ! Έναν πανέμορφο και δυναμικό νεαρό που με γνώρισε μέσω του πατέρα μου-ολόκληρη δικηγόρος αλλά δεν πήγαινα σε μπαράκια να γνωρίσω μόνη μου γκόμενο-ο οποίος ήρθε να με ζητήσει από τον πατέρα μου  ή με πρωτοείδε-εδώ όλο το άλλαζα το όραμα,τέλος πάντων..σημασία έχει πως εγώ κατέβαινα τις σκάλες του σπιτιού μου για να πάω στο σαλόνι-σε διαμέρισμα έμενα αλλά δεν γαμιέται..εδώ δικηγόρο με έκανα στα σκαλιά θα κώλωνα;- και αυτός με ερωτευόταν! Να αναφέρω πως φορούσα μαύρο φόρεμα κοντό και στενό;Καμιά φορά φορούσα και λευκό κουστούμι..τι σκατά δυναμική δικηγόρος ήμουνα?-πάντως σπούδασα θεσμούς.
Εναλλακτικά,ως προς το επάγγελμα τώρα και όχι ως προς τα ρούχα, θα κρατούσα λέει την επιχείρηση του πατέρα μου.Τώρα γιατί στα 26 μου ακόμα υπάλληλος είμαι στην επιχείρηση δεν το ξέρω,είναι κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω τότε,νόμιζα πως το να κρατάς μια επιχείρηση(που στην ουσία είναι 3)είναι κάτι σαν χόμπυ για μια έξυπνη κοπέλα σαν εμένα.







Στα 12 μου με μεγάλωσα αρκετά,με πήγα στα τριάντα.Η ομορφιά μου ήταν σίγουρη,μόνο τα μαλλιά άλλαζαν λίγο,θα ήταν λέει πρόκα,ολόισια. Η δουλειά μου εδώ είναι όλα τα λεφτά! Στυλίστρια λέει,από τις καλές όμως ,θα ήμουνα τόσο καλή λέει που θα δούλευα όποτε γούσταρα και παράλληλα θα κρατούσα την επιχείρηση του πατέρα μου και θα έκανα κανένα παιδάκι γιατί όλα κι'όλα όμορφη,έξυπνη,ταλαντούχα αλλά και ΜΑΝΑ,από τις καλές μανάδες,δεν θα το πήγαινα σε νταντάδες..θα το πήγαινα στις γιαγιάδες!Και κάθε τόσο κοιτούσα την μάνα μου και την ρωτούσα πόσο χρονών είναι να δω αν θα μπορεί να μου τα κρατάει τα παιδιά στα μακρινά τριάντα μου!


Κάπου εδώ να δώσω συγχαρίκια στους γονείς μου-γιατί δικός τους σπόρος είναι αυτός-που πάντα με σκεφτόμουν ως εργαζόμενη,ανεξάρτητη γυναίκα και όχι ως μια παντρεμένη. Ναι,ήθελα να με σκέφτομαι παντρεμένη ή να συζώ με κάποιον αλλά τα λεφτά μου,λεφτά μου.
Μάλιστα τα όνειρα μου ποτέ δεν τα έβαλα για χάρτη,ίσα ίσα όταν χρειαζόμουν σύντροφο πιο πολύ από κάθε φορά στη ζωή μου,εγώ τον έδιωξα για να μην βασιστώ πάνω του και μετά καλομάθω.Τον έδιωξα ενώ μπορούσε και ήθελε να με στηρίξει.


Στο ενδιάμεσο έκανα και άλλα πολλά όνειρα που τα θυμάμαι όλα, ακόμα και αυτά  που δεν βγήκαν εγώ τα θυμάμαι με νοσταλγία,περνούσα τόσο καλά όταν τα σκεφτόμουν! 


Το μόνο που μου βγήκε όχι απλώς ολόκληρο αλλά καλύτερο και από το πρωτότυπο που λένε είναι το θέμα της σχέσης,του φίλου μου,του ανθρώπου μου,του άλλου μου μισού κλπ κλπ Ε! αυτό ούτε παραγγελία δεν μπορούσα να το κάνω.Είναι αυτός που έδιωξα και όταν μου πέρασε η μπόρα τον αναζήτησα σαν τρελή και τώρα μου στέκεται και το απολαμβάνω..μεγάλωσα βλέπετε όχι μόνο στα όνειρά μου αλλά και στην πραγματικότητα και πλέον απολαμβάνω τα καλά όταν έρχονται


Τώρα είμαι σε μια φάση που δεν κάνω όνειρα γιατί φοβάμαι ,τώρα τελευταία μάλιστα ρωτούσε ο  sarper  τι καλοκαίρι θέλουμε..εμ μα εγώ δεν το θέλω καθόλου αυτό το καλοκαίρι ! Να φύγει να περάσει να εξαφανιστεί!


Επειδή όμως οι παλιές συνήθειες,καλές ή κακές, δεν κόβονται μαχαίρι κάνω ακόμα κάποια όνειρα.Με σκέφτομαι(αγάπη αν διαβάζεις να γνέφεις σε όλα ναι) στα 30 μου-ναι αρνούμαι να με μεγαλώσω άλλο και ας είναι τα 30 σε 4 μόλις χρόνια- να μένω στην πόλη και όχι εκτός -ξέρω γιατί το λέω αυτό.Να έχω ένα παιδάκι ή ένα σετάκι από δίδυμα καλύτερα-που θα τα κρατάνε και οι γιαγιάδες,ακόμα την κόβω την μάνα μου και την βλέπω ικανότατη με τα μωρά και η πεθερά δεν το συζητώ!ακόμα καλύτερη!Να δουλεύω στην επιχείρηση ως υπάλληλος με αυξημένες κατά πολύ αρμοδιότητες,ευθύνες και απολαβές.Να βοηθάω και τον άνδρα μου στις δουλειές του-ναι θα προλαβαίνω! Α και κάτι ακόμα...να είμαστε και πρόεδροι μιας ποδοσφαιρικής ομάδας,εδώ μωρέ του τοπικού πρωταθλήματος που να ανεβαίνει όμως που και που στην Δ' εθνική.


Το πιο ωραίο όμως σε αυτό το όνειρο είναι η αγάπη που λέει θα έχουμε ο ένας προς τον άλλο και ο σεβασμός και η καλή παρέα που κάνουμε και το πάθος και η λατρεία που άμα κρίνω από τα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί τότε αυτό θα είναι ε ντριμ κάμ τρού! Και αυτό είναι που μετράει,όπως και να έρθουν τα πράγματα θα τα αντιμετωπίσω καλά εάν είμαι μαζί του...με μακρυά μαλλιά ή κοντά.με μαύρα φορέματα ή λευκά,με πολλά κιλά η λίγα,με λεφτά η χωρίς,με δουλειά η ανεργία..μόνο υγεία μόνο μόνο μόνο ! μόνο υγεία και αυτόν..ζητάω πολλά μετά από τόσα χρόνια ονειροπόλησης;


Επειδή μου αρέσει πολύ η διαδραστικότητα του ίντερνετ..και επειδή πολλά είπα για μένα ετούτη τη φορά..απαιτώ να μου πείτε και εσείς κάνα δυό-ή και παραπάνω- τύπου όνειρα σας να πατσίσουμε! Όχι εγωίστρια δεν είμαι, περίεργη είπαμε είμαι!



27 σχόλια:

alex from planet Mab είπε...

Μμμ όνειρα.. Για να δούμε.. Θέλω σε πέντε χρόνια από τώρα, να έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό μου στην Ολλανδία (που ακόμη δεν έχω αρχίσει), να έχω δίπλα μου ακόμη την Α., τη Σ., τον Ν., να είναι καλά όλοι οι δικοί μου άνθρωποι, να ζω στην Ολλανδία αλλά να έχω γραφείο με την Α. στην Ελλάδα (δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό), να έχει κάνει τρελές πωλήσεις το πρώτο μου βιβλίο (που δεν έχω στήσει ακόμη).

τόσο δα σε λέω είπε...

βασικά ζω το όνειρο μου
αυτή τη στιγμή
δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον

Flonsavardu είπε...

ουουου όνειρα. λοιπόν σου λέω απλώς πως μου άρεσε η ανάρτηση και θα επιστρέψω να σου πω και κάνα 2 από τα όνειρα γιατί τώρα με περιμένει ο κρις- α,μπα με κατέστρεψες.

kathysteras είπε...

Αυτά είναι όνειρα ...

Την ευτυχία είναι εύκολο τελικά να την βρείς αρκεί να έχεις κάποιον να την μοιραστείς (ω,ρε και ποιητής ο πούστης). Απλά, ώρες ώρες ζητάμε όλο και περισσότερα χωρίς να κοιτάμε ότι σε θέματα προσωπικών σχέσεων έχουμε εκπληρώσει όλα μας τα όνειρα.

Τώρα τα επαγγελματικά γάμα τα και εγώ στα ίδια είμαι, με τον καιρό τους να 'ναι καλά και οι μπαμπάδες να λες.

Και επειδή συμπλήρωσα το όριο σοβαρών προτάσεων που μου έχει επιβάλει ο γιατρός καιρός να πω τα όνειρα μου. Λοιπόν εγώ μικρός ήθελα να γίνω ηλεκτρονικός στη σόνυ επειδή τρελαινόμουν για κυκλώματα και τέτοιες μαλακιούλες. Μετά που σοβαρεύτηκα αποφάσισα ότι θέλω γίνω προπονητής ομάδας (όχι της δικιάς σας, αλλα δεν με χαλάει κιόλας) και τελικά κατέληξα στο σκηνοθέτης. Έκανα μία προσπάθει α με έναν φίλο μου αλλά βαρέθηκα σε κάποια φάση και δεν τις γύρισα όλες τις σκηνές. Αυτα τα ολίγα, ρεαλιστικά πάνω απ'όλα.

Flonsavardu είπε...

Τελικά δεν είδα κρις χτες γιατί με πήρε η κολλητη για βόλτα. Όσον αφορά τους γκομενους είχα άμεσα σχέδια και όνειρα κ ποτε μου δεν ονειρευτηκα να παντρευτω ή να κάνω παιδιά. Ήθελα ωστόσο να γίνω επιθυμητή στο άλλο φύλο. Τα πρώτα μου σοβαρά όνειρα όσον αφορά την επαγγελματική καταξίωση, ήταν στο Λύκειο που είχα αποφασίσει πως θα γίνω σκηνοθέτης. Ξέρεις φοβερή επιτυχία, συνεντεύξεις κτλ. Αυτά νομίζω, γενικώς φαντασιωνομαι το άμεσο μέλλον από παιδί, δεν έκανα ποτέ μακροχρόνια όνειρα.

Ιφιμέδεια είπε...

Μμμ, τι ωραίο ποστ! Πόσο μ'αρέσει που θυμάσαι όλα αυτά που γράφεις. Εγώ έχω πολύ κακή μνήμη, σώζω μόνο τα στιγμιότυπα. Θυμάμαι όμως ότι ήθελα, εκεί γύρω στα 5, να γίνω αστυνομικός τύπου Άγγελος του Τσάρλυ! Αργότερα κάποια στιγμή ήθελα να γίνω χημικός. Και μαζί σου, ποτέ δεν με ονειρεύτηκα παντρεμένη και εξαρτώμενη. Ευτυχώς!

Τα όνειρα για το μέλλον:
Ναι είμαι πάντα έτσι καλά με τον σύντροφό μου. Πάντα μαζί σε όλα. Πάντα προτεραιότητα ο ένας για τον άλλον.
Κι έπειτα να βρεθώ σε ένα πόστο της δουλειάς μου που να μπορεί να μου δίνει την ικανοποίηση της δημιουργίας κι όχι μόνο τη βαρεμάρα της γραφειοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Όνειρα ε;
Μμμμ.. λοιπόν, η αλήθεια είναι πως έχω ένα μεγάλο και σίγουρα άπιαστο όνειρο αυτή τη στιγμή. Να χαζέψει εντελώς Αυτός και να μου προτείνει να φύγουμε με ένα σάκο για το γύρο της Αφρικής. Πόσο θα το ήθελα; Αλλά σιγά η συντηρητικούρα που έχω δίπλα μου μην αλλάξει..

Ωραίο είναι όμως να κάνεις όνειρα. Κι ας ξέρεις ότι δε θα πραγαμτοποιηθούν..
Φιλιά!

Jerry Jedelou είπε...

Το όνειρό μου είναι να μην γίνω ηλίθια μαμά και να καταφέρω να βοηθήσω τα παιδιά μου να γίνουν ευτυχισμένα.
Κατά τ' άλλα το όνειρό μου είναι να πηγαίνω ταξίδια..

Vipera Lebetina είπε...

Αχ Αμάλθεια, το να ονειρεύομαι είναι από τα καλύτερα χόμπυ. Ίσως και από τα αγαπημένα μου! Τι ωραία όνειρα! Λοιπόν εγώ είμαι ακόμα παιδί, οπότε ονειρεύομαι να παρασυρόμουν σε έναν κόσμο σουρρεαλιστικό, σαν αυτό στα βιβλία του Λιούις Κάρολ, και ένα δεύτερο, (το οποίο είναι καθαρά απιστημονικλη φαντασία) να παντρευτώ τον Μέσσι. Απίθανο τελείως!

Provato είπε...

εμένα το όνειρό μου ήταν να με διαβάζει ο κόσμος κ να γελάει - ή να κλαίει.

επίσης, κ δεν κάνω πλάκα, ήθελα να μένω σε ημιυπόγειο στην Κυψέλη κ να έχω μία ζωή σαν σπουργιτάκι φρόνιμο.

Θέγκ γκόντ, πέτυχα το ένα από τα δύο, κ ακόμα πιο θέγκ γκόντ δεν πέτυχα το άλλο.


xxxxx μπε αζ όλγουεηζ! :-)

Provato είπε...

α, κ χουέρ γιου άρ, αυτό που γράφεις μία φορά το μήνα θέλει σκότωμα xx

prozak είπε...

τα όνειρά μου δεν είχαν μέσα τρεις λέξεις άντρας-γάμος-παιδί... δεν ήθελα, δεν γούσταρα, ήταν ιδεολογία.. χώρισα από 3 σχέσεις ακριβώς όταν τέθηκε το θέμα του γάμου.. με ήθελα ανεξάρτητη, δυναμική και παντα έλεγα ότι αν κατα τα 40 ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο θα έβρισκα όμορφο έξυπνο πιτσιρικά θα με γονιμοποιούσε και θα την έκανα με ελαφρα , ναμεγαλώσω με ησυχία το παιδί μου...

και να με στα 30 μου... ευτυχισμένη όσο ποτέ.. δεν θα άλλαζα ούτε μια ώρα από τον τελευταίο 1,5 χρόνο..!!! είμαι πιο ευτυχισμένη ακόμα και από το πιο τρελό μου όνειρό... δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να νοιώσω έτσι.. σε σημείο που κοιτάω στο παρελθόν μου και αναρωτιέμαι πως έζησα 29 χρόνια χωρίς ΑΥΤΟΝ...!!!

kalo paidi alla... είπε...

Είμαι λέει σε ένα νησί, έχω ανοίξει ένα beach bar σε μια παραλία με τον αδερφό μου, το δουλεύουμε 5 μήνες το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό ταξιδεύουμε. Κάπου σε ένα ταξίδι γνωρίζω τη γυναίκα της ζωής μου και αλλάζω όνειρα μέχρι να αποδειχτεί ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου μέχρι την επόμενη οπότε ξαναγυρίζω εκεί που ήμουν πριν αλλά με τα μυαλά που έχω μετά...

Mamouli είπε...

Εγώ από μικρή ονειρευόμουνα να γίνω γιατρός και να σώσω τον κόσμο. Να πάω στους Γιατρούς χωρίς σύνορα (τους έμαθα όταν μεγάλωσα λίγο). Μετά ονειρεύτηκα να γίνω βιοχημικός, να ασχοληθώ με την έρευνα και να βρω ένα φάρμακο για κάποια ανίατη αρρώστια (αλτρουίστρια βλέπεις). Δεν έγινα τίποτα τέτοιο, αλλά τουλάχιστον του έδωσα και κατάλαβε στις σπουδές!
Επίσης πάντα και εγώ πίστευα ότι δε θα ξεπεράσω τα 30. Το θεωρούσα ῾μεγάλο᾽.
Και δεν ήθελα παιδιά. Μέχρι τα 40 μου at least! Ήθελα να είμαι η απόλυτη career woman.
Αυτή τη στιγμή τα έχω πατήσει τα 30, έχω 2 μωρά και έχω σταματήσει να δουλεύω γιατί την καταβρίσκω με τα μικρά μου.
Καμία σχέση με τα όνειρά μου δηλαδή!
Ε, παρ᾽όλ᾽αυτά, δε θα μπορούσα να είμαι καλύτερα!

amalthia είπε...

@alex
αχ σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα αυτά και να μου γράψεις και μια αφιέρωση στο πρώτο σου βιβλίο!

@τόσο δα
μακάρι να είναι έτσι..δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω,είναι που πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω!

@Φλό μου
ήθελα να γίνω και δημοσιογράφος(είναι από αυτά που δεν ανέφερα)..οπότε σε ένα "φανταστικό" σύμπαν θα σου έπαιρνα συνέντευξη!!!

@καθυστέρα
προσλαμβάνεσαι στην ομάδα μας!
και αμα έχεις χρόνο κάνε και μια ταινιούλα εκει χάμω με την Φλό!

@Ιφιμέδεια
τα όνειρά σου για το μέλλον σου εξαρτώνται κατά πολύ απο σένα..άρα αυξάνονται οι πιθανότητες πραγματοποίησης!Όσο για την "δημιουργία" ευτυχώς που έχεις το μπλόγκ σου και ξεσπάς!

amalthia είπε...

@Αυτή(ή αυτός..το δικό σου είναι με κεφαλαίο άλφα..τυχαίο;)
καλέ για Ολλανδία δεν έλεγες ότι θές να την κάνεις;Ααααα θα με τρελάνεις!

@Jerry
σαφέστατη είσαι...πως θα τα βοηθήσεις τα παιδιά σου να γίνουν ευτυχισμένα?τι είναι ευτυχία?μετριέται?αποκτάται?μεταδίδεται?απο που πηγάζει?βιαστικά θα έλεγα από την αγάπη και την ελευθερία..καλά κάνε εσύ το πείραμα και σε λίγα χρόνια που θα κάνω τα δίδυμα θα σε συμβουλευτώ!

@Μικρή μου Vipera
καλά λέω εγώ πως αν ήμασταν στο ίδιο σχολείο θα ήμασταν κολλητές!έχουμε..κοινά ενδιαφέροντα!

@προβατο
Μέι Ντέι Μέι Ντέι!!!ένας διάσημος στο "χωράφι μου".May the Sweet Voydas be with you!

amalthia είπε...

@prozak
βίος ανθόσπαρτος;! τι άλλο να ευχηθώ?είσαι η προσωποποίηση της "καψούρας"!

@καλό παιδί χωρίς αλλά...
έλα στο δικό μου νησί αλλά ότι και να γίνει μην αλλάξεις μυαλά! μπορεί να χαθεί κανένα αρχείο στην μεταφορά τους.

@mamouli
καλώς ήρθες!να σου ζήσουν τα μικρά σου! μα πόσο σχετικό λοιπόν είναι αυτό το "καλύτερα". το ψάχνουμε κάθε ώρα και στιγμή και δεν σταματάμε για να αναρωτηθούμε πόσο καλό είναι αυτό που έχουμε τώρα!
μου φαίνεται ότι κάτι ήξερε η Πολυάννα με το "παιχνίδι της χαράς".

bourboulithres είπε...

Para polla!
De xero apo pou na protoarxiso!
Nomizo pantos oti mexri enos simeiou akoma oneirevomai kai m aresei afto, mono pou me travaei sa skoupa i rimada i pragmatikotita kai mou spaei ta nevra!
Geia sou amalthiaki!

ephee είπε...

Είναι κάτι ώρες που ονειρεύομαι ένα απλό πεζοδρόμιο για να περπατήσω, και μου γυρνάνε τα μάτια και σκάω λάστιχα, είναι και κάτι άλλες που απλά ονειρεύομαι την ώρα που θα βουτήξω μια μαύρη πέτρα και θα τη ρίξω πίσω μου, και είναι και κάτι ώρες που απλά ξυπνάω από το ροχαλητό μου, και ξενερώνω απίστευτα, κι αναρωτιέμαι πως κοιμάται τόσο αγγελικά δίπλα μου αυτός ο άνθρωπος. Μα καλά, δεν του κάνω παράσιτα στα δικά του όνειρα; Τι να πεις, τι να πεις..

amalthia είπε...

@μπου(ρ)μπού
όλοι έχουμε μια σκούπα να μας τραβάει..αλλά ευτυχώς βουλώνει και αυτή καμιά φορά!

@Έφη
τίποτα να μην πείς..να γυρίσεις να τον αγκαλιάσεις ...
.. γιατί μωρή?εσύ ξυπνάς από τις κλανιές του?!
απλώς μια διευκρίνηση,δεν γράφω για όνειρα κατά την διάρκεια του ύπνου αλλά από τα άλλα του ξύπνιου μας με τη συνείδηση και τα θέλω μας να δουλεύουν στο φούλ. το υποσυνείδητο είναι το μόνο που κοιμάται εκείνη την ώρα.

ephee είπε...

Όχι, όχι ρε κοριτσάκι μου, μη μου το κάνεις αυτό! Μη μου αρχίζεις τις διευκρινήσεις, γιατί είναι σα να μιλάω μόνη μου εκεί που νόμιζα ότι συνεννοούμαστε!
Για του ξύπνιου μιλάω κι εγώ, κι ας αναφέρω τον ύπνο σα δικαιολογία.
Αν και στην κυριολεξία, ναι.. έχω ξυπνήσει από κλανιά του, και νόμιζα ότι ήμουν και τυφλή.

amalthia είπε...

ου ου ου πως κάνεις έτσι?!
ήταν μια καλή ευκαιρία να μιλήσω για το υποσυνείδητο! μα γιατί δεν με αφήνετε να αμπελοσοφήσω?!

kanivallos είπε...

Το όνειρο μου?
Να σου πω τον εφιάλτη μου?
Να ξυπνήσω κάποτε και να αντικρύσω την πραγματικότητα.

Flonsavardu είπε...

θα γράψεις ποτέ καινούργιο ποστ μαρή παρδάλω, ή μόνο να με προξενεύεις με τον κάθυ ξέρεις;

☆LoUniTa☆ είπε...

make a wish χαχα ;)
αχ μου 'ηρθε' μια ωραια 'αυρα' να το πω?! απο το κειμενο σου :)ισως γτ τα ονειρα του καθενος φερνουν μονο θετικα συναισθηματα..
καλα εχω την εντυπωση πως θα σου θυμησω εκεινο το κοριτσακι που ηταν 10-12χρ. αν στα πω...ξερεις ακομα ειμαι στον κοσμο μου..χα!!
αυτο που θελω παρα πολυ ειναι να τελειωσω τη σχολη(ονειρο απατηλο τεσπα) κ να μου δωθει μια τεραααααστια ευκαιρια(γτ ειμαι κ γκαβουλιακας σε κατι τετοια)να κανω αυτο που πραγματικα θελω σαν επαγγελμα(ασχετο με το τι σπουδαζω δλδ χαχα)
αυτο γινεται?! α κ οι γυρω μου να εχουν την υγεια τους κ εγω τη δικη μου γτ αλλιως τα ονειρα τα αφηνεις στην ακρη.αυτα τα λιγα για αρχη..
φιλακιαααα

υγ καλε ephee γτ νομιζες πως τυφλωθηκες?τοσο δυνατο ηταν? αχαχαχα

ephee είπε...

Όχι.. Τόσο βρωμερό!

amalthia είπε...

@Έφηη

χαχαχα...μάλλον από έρωτα τυφλωθήκαμε εμείς!

@Κανίβαλε
για να τα λες αυτά μάλλον έχεις ξυπνήσει ήδη..αλλά αν όχι τότε θα σου στείλω τον Λαζόπουλο να σε κάνει ξύπνιο(τον μισώ και εγώ,ήθελα να το ξέρεις)!α και καλώς ήρθες!!!

@Φλό
θα γράψω όταν θα έχω έμπνευση...μωρέ γράφω τόοοσο ωραία που δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα κάτω του "φανταστικού"...σας έχω καλομάθει σαν την Μανωλίδου στο dancing with the stars!

@Λουνιτα και αστεράκια
καλως ήρθες και εσύ...πόσο χαίρομαι!ένα θα σου πω..μείνε 10-12 χρονών,καλύτερα θα περνάς!