Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οι άντρες προτιμούν τις γυμνές




   Θυμάμαι παλιά όταν ήμουνα μικρό παιδί(1990 και κάτι) με παίρνανε μαζί τους οι γονείς μου στα μπουζούκια την περίοδο των Αποκριών (οκ λάθος τους, πάμε παρακάτω,επέζησα) και τον καιρό εκείνο οι Μασκαρούλες είχαν την τιμητική τους.

    Οι Μασκαρούλες κάλυπταν κάθε σημείο του σώματός τους με ύφασμα, κανείς δεν μπορούσε να τις αναγνωρίσει, μπαίνανε στα κέντρα δωρεάν και κανένας δεν μπορούσε να τις εμποδίσει σε τίποτα. Καθόντουσαν στα πόδια των αντρών και χουφτώνανε γερά αλλά η κάθε σύζυγος απαγορευόταν να τις διώξει, πόσο μάλλον να κατεβάσει τη μάσκα! Οπότε ο καυγάς μεταφερόταν στο σπίτι και για να μη σας τα πολυλογώ συνήθως η Μασκαρούλα ήταν η γκόμενα του παντρεμένου.

   Σε κάθε περίπτωση όμως  η Μασκαρούλα γινόταν αντικείμενο του πόθου, αυτό το "ντυμένο" πλάσμα τους εξίταρε και  η φαντασία τους έτρεχε σε καλλίγραμμες ,όμορφες γυναίκες ,τσαχπίνες και έτοιμες για τα πάντα. Οι Μασκαρούλες τους πείραζαν, τους έκαναν νοήματα ,τους χόρευαν και γενικότερα τους έκαναν όλα τα τσαλίμια που έκαναν και οι Μάγισσες της Σμύρνης . Οι γυναίκες είπαμε..έκαναν υπομονή,μούτρα και πολλά τσιγάρα.
   Είναι αυτό που γράφανε παλιά  "χαρούμενα στιγμιότυπα"  κάτω απο τις πολαρόιντ που βγάζανε στα μπουζούκια.

   Δεν θέλω να καταλήξω κάπου συγκεκριμένα, δεν γράφω έκθεση για να φτάσω σε συμπέρασμα, δεν υπάρχουν αυτοί οι κανόνες στα ιστιολόγια αλλά αναπολώντας αυτά τα "χαρούμενα στιγμιότυπα" σκέφτομαι πως πλέον οι άντρες δύσκολα θα κοιτάξουν μια "ντυμένη" (ίσως γιατί δεν υπάρχουν πια τόσες Μασκαρούλες). Όταν το μάτι τους πέφτει σε κάτι εκτεθημένο μένει, κολλάει ! Κάνω πολύ παρέα με άντρες και θα κοιτάξουν κάποια με στραβά πόδια μόνο και μόνο επειδή φοράει κοντή φούστα...και στο τέλος δεν θα δουν τα στραβά πόδια. Και μη μου πείτε πως μπορεί να τους μαγνήτισε το βλέμμα της γιατί ειλικρινά δεν κοιτάνε το βλέμμα της!Κοιτάνε τα πόδια της είπαμε!

  Επίσης, αντίθετα με αυτούς που λένε πως οι άντρες μπούχτισαν με το γυμνό και βαρέθηκαν να βλέπουν βυζόμπαλα όταν ανοίγουν την τηλεόραση , εγώ πιστεύω πως εθίστηκαν πια και όπου δουν γυμνό στέκονται.  Έχουν ως δεδομένο πλέον πως το κανονικό μας ντύσιμο είναι μίνι τζίν φούστα (σαν αυτή της Καραβάτου) , γόβα και μπλουζάκι εφαρμοστό. Τα κολάν σε μαύρο χρώμα ,τα ξώβυζα μπλουζάκια και το μαλλί μπούκλα , δεν το συζητώ , είναι η αδυναμία τους!

   Είναι γνωστό επίσης πως αυτές τις κοιτάνε μόνο για να τις πηδήξουν, επειδή όμως όσοι έχουν αυτή την λογική  αεροβατούν και περιφρονούν τον ήλιο στη συνέχεια  κάνουν σχέση μαζί τους .
   Δεν κατάλαβαν απο την αρχή πως αυτές είναι έξυπνα κορίτσια που εκμεταλλεύονται το ωραίο τους σώμα για να τραβήξουν το βλέμμα τους! Αυτό δεν τις κάνει πουτάνες, ούτε ανίκανες μελλοντικές μανάδες.

   Ίσως τις κάνει λίγο βήτα γκόμενες, αλλά στην τελική ποια είμαι εγώ που θα τις κρίνω?

    Κουβέντα να γίνεται
και κουβέντα στη κουβέντα
αν είπαμε και καμιά κουβέντα νερό και αλάτι!
 
  

22 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

χαχαχα, ωραία εισαγωγή. καλά έπρεπε να με είχε εμένα η μασκαρούλα. θα τις έβγαζα το μαλλί τρίχα τρίχα, τι με λες τώρα.

όσο για τα υπόλοιπα, υπάρχουν μερικοί άντρες, λίγοι, πολύ λίγοι, με γουστο. αλλά και αυτοί να πηδήξουν θέλουν.

prozak είπε...

που μεγάλωσες ...???????????

δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η έννοια της "μασκαρούλας"...

Loud Melody είπε...

Πεεεεες ταααααα!!!

Βγάζει μια τον κώλο έξω, είναι σαν ανάποδο γαμώτο κι ο λιγούρης τη βλέπει θεά!!! :P
Αλλά θα διαφωνήσω με αυτό που κοιτάνε μόνο να τις πηδήξουν. Μόνο οι έξυπνοι άντρες (που δεν είναι και πολλοί) το κάνουν αυτό, οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι και κολλάνε μετά κιόλας γιατί σου λένε, κάτσε να μείνω με αυτή που μου προσφέρει απλόχερα τον κώλο της, πού θα βρω άλλη :P
Επίσης όποια χρησιμοποιεί το σώμα της, τον κώλο, τα βυζιά της ε ναι είναι ολίγον τι, αν όχι πουτάνα, το λιγότερο τσουλίτσα. Και ίσως αυτό να τις κάνει ανίκανες μανάδες γιατί κάπως έτσι διαιωνίζεται το είδος...

Δεν κρίνουμε, τη γνώμη μας λέμε με αιχμηρό τρόπο :P

Unknown είπε...

Κι εγώ πρώτη φορά τις ακούω τις μασκαρούλες. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς...

kathysteras είπε...

ασπρο κολαν ,το μαυρο ειναι παραπλανητικό .

amalthia είπε...

Και νόμιζα πως ήταν περιττό να εξηγήσω τι είναι η Μασκαρούλα!

bourboulithres είπε...

Αυτο ειναι το μεγάλο μου πρόβλημα τελικά, δεν ειμαι αρκετα γυμνή!
Μπακούρω πάντως είμαι!

...The Fallen Queen... είπε...

Και εγώ πρώτη φορά ακούω τις Μασκαρούλες..Μου κάνει κάτι σε Πάτρα.?
Αχ θυμάμαι εκείνες τις εποχές που ντυνόμασταν και εμείς στις Βερσαλιές και κάναμε χαβά στον Λουδοβίκο.
Καλά ότι οι άντρες να πηδήξουν θέλουν μόνο (ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν μείνει πλέον)είναι γνωστό απ την αρχαιότητα.Αφού είναι στο dna βρε φιλενάδες,τι το ψάχνεται?
Τώρα βέβαια έχουν ξεφύγει και λίγο οι γυναίκες.Πιστεύω ότι είναι άδικο να κρίνεις μόνο κάποιον απ τα ρούχα (σε νορμάλ πλαίσια πάντα)
Πιστεύω πως παίζει ρόλο και πως το πλασάρει η κάθε μια.Το ύφος που έχει στο μάτι ειδικά.Έχω δει κοπελίτσα με μίνι και έμοιαζε με παπαδιά και έχω δει κοπελίτσα με τζιν που έμοιαζε καραπουτανάρα ολκής.

amalthia είπε...

@φλο
δεν μας πειράζει να πηδήξουν,αυτό θέλουμε και εμείς!
και άσε κάτω τη Μασκαρούλα,απαγορεύεται να της βγάλεις την περούκα!

@prozak
μεγάλωσα σε ένα νησί με κοντέσες

@Μελωδία
ποιος μίλησε για εξυπνάδα των ανδρών?δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο για να πηδήξεις!

@DmJapan
στικ χίαρ..αι γκατ πλέντυ οφ σίτ το τίτς γιου!

amalthia είπε...

@kathystera
η γραμμή του στρινγκ που φαίνεται στη μέση τι χρώμα πρέπει να είναι?

@ατίθαση bourboulithra
μην ανησυχείς, θα βρεθεί κανένας παππάς να σε πάρει!(εμ έτσι που ντύνεσαι!)

@κοντέσα μου
μη μου λες εμένα για Βερσαλίες! μέχρι να βγάλετε τα φουρό σας του έπεφτε του Λουδοβίκου και τον μπερδεύατε με τους ευνούχους!

Green_revenger είπε...

πολλή tabula rasa αποπνέει το γραπτό σου, κι'αυτό επειδή μοιάζεις να στέκεσαι στο ένα μόνο φύλο, ενώ θα 'πρεπε ν'ασχοληθείς και με το άλλο (που σαφώς γνωρίζεις καλύτερα)
g r

amalthia είπε...

@green revenger

όντως αυτά που αναφέρω είναι βάση μικρής εμπειρίας και παρατηρητικότητας...όμως με έπιασες!
γ@?*!!

αυτό το "γραπτό" ήταν το πρόσχημα για να βάλω αυτό το βίδεο κλίπ!
φευ!με ξεμπρόστιασες!

G> είπε...

pantws to tragoudi tou clip einai polu kalo!

Green_revenger είπε...

πάντως (και χωρίς την παραμικρή arriere pensee) να ξαναβάλεις τέτοια ανάρτηση για να μπαίνει η κάθε πικραμένη ν'αναρωτιέται "μα που πήγαν οι αληθινοί άντρες", γιατί βαριέμαι να μπαίνω σε bolgs χειραφετημένων γυναικών καριέρας.
όχι πως δεν έχουν πλάκα, αλλά βαριέμαι μωρέ.
Και μια ιστορία, σήμερα που έχω κέφια :

μια φορά ήταν ένα μικρό γατάκι πάνω σ'ένα μπαλκόνι. απέναντι ήταν ένα ψηλό δέντρο. μια μέρα σ'ένα ψηλό κλαδί του δέντρου κάθισε ένα πουλάκι. το γατάκι μας άρχισε να ψήνεται για να το πιάσει. αλλά ήταν ψηλά. παρόλα αυτά, και χωρίς να υπολογίσει τίποτα, έδωσε έναν σάλτο και πήδηξε στο κλαρί. μόνο που το πουλάκι πέταξε και του ξέφυγε. κι'έμεινε το γατάκι στο ψηλό κλαδί χωρίς να μπορεί να κατέβει. κι'άρχισε το νιαούρισμα το πονεμένο. και ήρθε ένας ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ και το έσωσε.

Ηθικό δίδαγμα : όταν επιλέγεις να κάνεις πράγματα που δεν σε παίρνει μην κατηγορείς μετά τα πράγματα, αλλά το ξερό σου το κεφάλι. Άλλως ειπείν, όταν επί δεκαετίες προσπαθείς να κάνεις τον άντρα ίδιο με σένα, μη κατηγορείς αυτόν που έγινε λαπάς, αλλά εσένα που κυνηγάς χίμαιρες.

(το δεύτερο ενικό χρησιμοποιείται καλλιτεχνικά ε; δεν αναφέρεται σε σένα συγκεκριμένα)

Προσέτι (και ολοκληρώνω), εκτός αν τα 'χω χάσει πια τελείως, για να πηδήξει ο άντρας χρειάζεται γυναίκα (εκτός πεφωτισμένων εξαιρέσεων). Μέχρι λοιπόν να επιστρέψουμε σ'εκείνα τα υπέροχα χρόνια του "ditto, ditto orgasmo garantito", ας σκεφτούμε (αδελφές μου) πως αναφορικά με τη σεξουαλικότητα, τα DNA αντρών και γυναικών έχουν ΠΑΝΟΜΟΙΑ γονιδο-ισότοπα.
Ο εγκέφαλος διαφέρει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όποιος για να πηδήξει πρέπει να πουλάει ρομάτζα, φεγγάρια και ακρογιαλιές έχει περισσότερες αυλακώσεις στον δικό του.

Σας κούρασα ε;
καλά, δεν ξαναγράφω
g r

amalthia είπε...

@green revenger

δεν μας κούρασες καθόλου,να συνεχίσεις να σχολιάζεις όποτε δεν βαριέσαι αλλά απάντηση στο συγκεκριμένο σχόλιο μην περιμένεις!

απάντηση θα έδινε μια "χειραφετημένη γυναίκα καριέρας" και αυτό εσύ θα το βαριόσουν !

ξαναγυρνάω στο "tabula rasa" και σε ευχαριστώ που γράφεις στον "πινακά" μου..αυτό ακριβώς ήθελα!(μεταφορικάλυ σπίκινγκ)

Green_revenger είπε...

ε μα...
g r

kalo paidi alla... είπε...

Μασκαρούλα...κάτι μάθαμε και σήμερα. Ωραία τα λες. Οι άντρες κολλάνε στο γυμνό, το χουν βρει και κάτι επιστήμονες που βάζαν άντρες να βλέπουν τσόντες στο ιντερνέτι και μετά να εστιάσουν το βλέμμα τους σε ένα αντικείμενο. Ε αργούσαν να καταλάβουν τι έβλεπαν γιατί είχε κολλήσει το μυαλό τους στα γυμνά που βλέπαν πριν. Το ότι θέλουμε να γαμήσουμε δεν το βλέπω κακό. Το κακό είναι να θες να γαμήσεις ο,τιδήποτε και με οποιοδήποτε κόστος

amalthia είπε...

@kalo paidi alla...

ωραία τα λες και εσυ και για να δεις οτι συμφωνούμε κοίτα τι έχω απαντήσει στην "φλο" λίγο πιο πάνω:
"@φλο
δεν μας πειράζει να πηδήξουν,αυτό θέλουμε και εμείς!"

Ωραία έρευνα..πολύ μου αρέσει να μαθαίνω για κάτι τέτοιες έρευνες,φαντάζομαι διάφορους αργόσχολους επιστήμονες να παρατηρούν άλλους αργόσχολους για να βγάλουν αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία που απλώς τα διαβάζουμε,τα ξεχνάμε και συνεχίζουμε την ζωή μας!

Βέβαια εγώ που είμαι αργόσχολη θα συνεχίσω να την βρίσκω με τέτοιες κουλές έρευνες!

alex from planet Mab είπε...

λες για τη Φλο, αλλά κι εσένα δε σε βλέπω να πολυστέκεις. Γι αυτό και θα σε κάνω ένα add στα λινκσ πάραυτα

amalthia είπε...

@alex

κάτσε κάτσε να σε βάλω στα δεξιά μαζί με τους άλλους, ψιιιτ στη σειρά σου κοπελιά! όλοι θα πάρετε τα φάρμακά σας!

DRAMA QUEEN είπε...

Το μίνι και το κολάν είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει ποτέ. Επίσης είμαι σχεδόν εχθρική με τους μουνάκηδες και το I.Q. μου είναι 148. Τα μαλλιά μου είναι φυσικές μπούκλες. Μου θυμίζεις ένα παλιό αφεντικό που είχα που έλεγε πως συμπαθεί τις γυναίκες με τα ίσια μαλλιά γιατί έχουν λιγότερες πιθανότητες να την πέσουν στο "αγόρι" της (70 χρονών παντρεμένος με άλλη).
Κοίτα τώρα ΤΟΣΕΣ γυναίκες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας ενώ αν βρισκόμασταν στο μετρό, φαντάσου τι θα σκεφτόμασταν η μία για την άλλη....

amalthia είπε...

@Drama Queen...
δεν μίλησα για την φυσική μπούκλα σαν τη δική σου!μίλησα για την μπούκλα "πίστας"...και ναι έχει δίκιο το αφεντικό σου!!

τι γιατί?! γιατί υπάρχει θέμα ανεργίας..δεν είναι καιροί να διαφωνούμε με τα αφεντικά μας!

και κάτι άλλο...αλήθεια στο μετρό τι σκέφτεσαι?εγώ απλώς προσπαθώ να μαντέψω την ζωή των επιβατών...έτσι γενικά και αόριστα..απο τα ρούχα,το βλέμμα,την στάση του σώματος,το μαλλί..επιφανειακό το ξέρω!αλλά περνάει η ώρα!