Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

So many posts so little time

Δεν έχω χρόνο γαμώτο,ιδέες έχω, χρόνο λέμε δεν έχω. Τον καιρό εκείνο που ξεκίνησα το blog είχα χαρά μεγάλη τόσο για το όνομα που αι λάικ πολύ όσο και για αυτά που θα έγραφα.Θα ήταν,λέει, ένα blog με λίγο απ'όλα και λίγο παραπάνω χιούμορ και μια τζούρα μουσικής...έκανα όμως ένα σφάλμα...

Ξεκίνησα να διαβάζω άλλα blogs, άρχισα απο ένα και μέσα απο τα σχόλια που άφηναν διάβαζα άλλα και μετά άλλα και άλλα! Γαμώτο ήταν πάρα πολλά και ήταν πολύυυυ ωραία..2 χρόνια τώρα διαβάζω ξένες "αμαρτίες", αφήνω όμως κάτι τεράστια σχόλια και βγάζω το άχτι μου...είναι μέχρι να με κράξουνε.

Έχω πάθει και κάτι άλλο όμως, έχω συμπαθήσει κάποιους "διαχειριστές" και είναι σαν να κάνουμε παρέα, σου λέω μπορεί και να αρπαχτώ μαζί τους κάποια μέρα. Χωρίς πλάκα πάντως,αισθάνομαι πως υπάρχουν γαμάτα άτομα εκεί έξω αλλά δεν γνωρίζω αν η ανωνυμία ευθύνεται γι'αυτό. Ένα άτομο,δηλαδή, που είναι ευαίσθητο σε κάποιο πόστ ή αναλύει τα κουσούρια του ήθελα να ξέρω αν το κάνει και σε ρίαλ τάιμ με ρίαλ παρέα...εγώ πάντως εάν συνεχίσω να γράφω θέλω να ξέρετε πως θα λέω παραπάνω απο αυτά που λέω στις παρέες μου...μιλάμε θα με τσακίσω!

Οh I love blogging but most of all I love the way you blog!

4 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

:) ωραία, εγώ ήθελα να σε προσθέσω στα αριστερά, οπότε θα το κάνω τώρα και εσύ θα γράφεις και θα έχεις και σχόλια, αμέ αμέ.

amalthia είπε...

Ω! με καταυποχρεώνεις...


thanxs!!!

prozak είπε...

σε καταλαβαίνω απόλυτα...!!!!

και μπαίνεις και στα δικα μου δεξιά...!!!

amalthia είπε...

χαχα κατσίκα με κέρατο! της το έσπασε ο Δίας και για να επανορθώσει της το έκανε "κέρας της αφθονίας"..εκείνη την εποχή που να βρείς uhu stick!

thanxs κοπελιά απο τα δεξιά!